NaslovnicaVijestiMartial: Želim igrati sa izvanrednim Ibrahimovićem

Martial: Želim igrati sa izvanrednim Ibrahimovićem

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial priznao je kako bi volio igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Želim igrati sa izvanrednim Ibrahimovićem

Švedski reprezentativac je povezivan sa dolaskom u Premier ligu nakon što mu ugovor sa Paris Saint Germainom istekne na kraju ove sezone, a klubovi u kojima bi 34-godišnjak mogao nastaviti karijeru su Manchester United, Arsenal i West Ham.

Martial vjeruje da će Ibrahimović, koji je postigao 30 golova u 26 ligaških utakmica, a ukupno 39 u svim takmičenjima ove sezone, još uvijek ima štošta da ponudi nogomenom svijetu i da bi volio igrati s njim u istom timu.

“Želim igrati sa izvanrednim Ibrahimovićem. On je izniman igrač i to nastavlja dokazivati bez obzira na godine.”

20-godišnji Martial stigao je na Old Trafford iz Monaca na početku sezone, te je impresionirao svojom igrom, a postigao je osam golova u 25 premierligaških utakmica.

Mladi francuski reprezentativac je zadovoljan dolaskom u Manchester United, te je pohvalio svog trenera Louisa van Gaala koji je imao veliki utjecaj na njega i njegov izbor.

“Volim Louisa van Gaala, uvijek je bio uz mene. Nagovorio me je da dođem ovdje i pružio mi priliku da igram, a to je najvažnija stvar. Ukoliko želimo titulu, morat ćemo se pojačat u ljetnom prijelaznom roku, iako i sada imamo dobar tim.”

[/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!