NaslovnicaVijestiMartialov agent otkrio ime kluba kojem će se njegov klijent pridružiti u...

Martialov agent otkrio ime kluba kojem će se njegov klijent pridružiti u siječnju

Martialov agent otkrio ime kluba kojem će se njegov klijent pridružiti u siječnju. Unatoč tome što je klub pronašao svoju najbolju formu u posljednje vrijeme, Francuz nije bio u stanju prepisati tu istu formu sa kojom se isticao prošle sezone.

Martialov agent

I sa jednim golom u svoje ime do sada ove sezone, priče o njegovom odlasku sa Old Trafforda na kratkoročnu pozajmicu je uzela veliki zamah.

Sa Jose Mourinhom koji se prilagodio sistemu, postoje tri mjesta u napadu za koje treba igrati, s pregršt igrača koji se natječu za istu poziciju.

Zlatan Ibrahimovićeva nedavna forma ga je praktički zalijepila za mjesto u početnih 11, ostavljajući Martiala da se natječe sa Henrih Mkhitaryanom, Marcus Rashfordom, Jesse Lingardom, Wayne Rooneyem i Juan Matom za ostale pozicije.

[su_euro_soccer_bonus]

S obzirom na sve činjenice, čini se da bi pozajmica bila izvediv izbor za sve koji su uključeni. Sa Martialom kojem je očigledno palo samopouzdanje, kratka pozajmica, negdje gdje bi bio manji pritisak na njega, mogla dopustiti da se ponovo vrati u svoju najbolju formu.

Sve glasine ga povezuju sa španjolskom ekipom Sevillom, koji su označeni kao favoriti za njegovo dovođenje na pozajmicu.

Govoreći za francusko izdanje Le 10 Sport, Martialov agent Phillippe Lamboley je potvrdio da će igrač uzeti taj potez u razmatranje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Sevilla? Mi doista proučavamo tu mogućnost, još uvijek se govori o velikom klubu. Sevilla je u dobroj poziciji u Primeri i ima odličnog trenera. Ali za sada, ne mogu reći više”, rekao je Martialov agent.

Martialovi prijatelji i kolege iz Uniteda, Memphis Depay i morgan Schneiderlin bi također mogli biti na izlaznim vratima Old Trafforda, a Francuz bi također mogao biti jedan od njih, makar privremeno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!