NaslovnicaVijestiMartin Škrtel napravio novu frizuru

Martin Škrtel napravio novu frizuru

Odbranbeni igrač Liverpoola Martin Škrtel je dugo vremena bio počelav.

Škrtel napravio novu

Međutim mediji iz Englekse su Škrtela slikala sa kosom na treningu, ova slike je iznenadila mnoge ljubitelja nogometa, jer nisu navikli na ovakvog Škrtela.

Emre Can je nedavno izjavio kako uživa igrajući pod vodstvom Jurgena Kloppa, jer igra veznjaka, dok to kod Rodgersa nije bio slučaj, jer je Can igrao lijevo krilo.

“Od kako je Jurgen Klopp došao ovdje ja igram veznjaka, za koju tvrdim da je moja omiljena pozicija, i obožavam igrati tu”, kazao je Emre Can za Sky Sports, te nastavio:

“Klopp želi mnogo toga od mene, on želi gurati tim naprijed i pomoći nam i to je nešto što pokušavam uraditi. Svaki trener ima svoj stil igre, zbog toga sam se promjenio, ali ne žalim se, zaista uživam.”

[su_netbet_psgchelsea]

“Moram da naučim još dosta stvari i moram da radim naporno i onda ću, nadam se biti još bolji u narednih nekoliko godina”, završio je Emre Can.

Bivši kapiten Liverpoola Steven Gerrard je nedavno imao jaku zanimljivu izjavu koja bi se dopala svim navijačima Liverpoola. Naime, Steven Gerrard je izjavio kako bi stotinu godina proveo u Liverpoolu, te igrao za njeg.

[su_netbet_bonus50_veliki]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!