NaslovnicaVijestiMASCHERANO NAPUSTIO BARCELONU: Ide po pravo bogatstvo!

MASCHERANO NAPUSTIO BARCELONU: Ide po pravo bogatstvo!

Mascherano napustio Barcelonu – sve je češći natpis u novinama iz Španije. Ovih dana se mnogo priča o odlasku Javiera Mascherana iz katalonskog kluba.

MASCHERANO NAPUSTIO

Argentinski medije tvrdi da je Mascherano postigao veliki dogovor sa ekipom koja dolazi iz Kine, a naredne sedmice bi trebao izvršiti ljekarske preglede, te bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa novom ekipom.

Španci prenose kako se dugogodišnji igrač pozdravio sa saigračima, te sa čelnicima katalonskog diva, te da će klub Hebei, koji će Mascherano uskro pojačati, platiti 10 miliona eura za njegove usluge.

[su_live_koeficijenti_v2]

Agent Javiera Mascherana Walter Tamer tvrdi kako su Kinezi poprilično ‘zagrizli’ za ovog nogometaša, prenosi ESPN.

Ove sezone Mascherano i nema minutažu koju bi on želio imati u Barci, a s obzirom da ima ogormnu želju da bude na spisku reprezentacije Argentine na predostjećem Svjetskom prvenstvo, on je odlučio zbog toga da potraži veću minutažu u novoj ekipi.

Nada se da bi svoju formu digao na veliki nivou, kako bi bio spreman za Munadijal koji se održava u Rusiji 2018. godine.

[su_no1forfootball]

Transfer bi trebao biti služben, kada u Kini budeo počeo prelazni rok, to jeste traje od 1. januara do 28. februara, tako će Barcelonu napustiti igrač, kojeg oni plaćaju 5.5 miliona eura po sezoni.

Veliku svotu novca bi Mascherano mogao zaraditi u Kini, naime Hebei Fortuna bi mu za dvije godine isplatio 19 miliona eura, a trenutni trener tog kluba Manuel Pellegrini planira sa Mascheranom popravi igru svoje momčadi.

Javier Mascherano je svoju nogometnu karijeru započeo u River Plateu, a tokom karijere je igrao još za Corinthians, West Haman United, Liverpool, u Barceloni je od 2010. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!