NaslovnicaVijestiMascherano produžio ugovor sa Barcelonom, Neymar će u petak

Mascherano produžio ugovor sa Barcelonom, Neymar će u petak

Barcelona i Javier Mascherano su dogovor o produžetku suradnje dogovorili još u srpnju, ali je on tek danas potpisan uz prisustvo predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua. Obrambeni nogometaš Barcelone Javier Mascherano produžio je danas ugovor s katalonskim klubom do lipnja 2019. godine.

gettyimages-522200780-0

Mascherano je još 2010. godine došao u Barcelonu iz Liverpoola i od tada je za katalonski klub odigrao 290 utakmica i osvojio 17 trofeja. Ovaj 32-godišnji Argentinac je nastupao u svakom finalu od svog dolaska u Barcelonu, osim u finalu Svjetskog klupskog prvenstva 2012. godine.

Barcelona je također riješila jedan od gorućih problema, s kojim se suočavala od početka sezone. Čelnici katalonskog kluba postigli su dogovor s Neymarom, koji će u petak potpisati novi ugovor sa španjolskim prvakom.

Podsjetimo, brazilskom napadaču trenutni ugovor s Barcelonom isticao je na ljeto sljedeće godine, i on je već od siječnja mogao pregovara s potencijalnim Klubovima, ali je katalonski gigant objavio da će Neymar produžiti ugovor do 2021. godine.

Prethodnih nedelja spekulisalo se o budućnosti jednog od najboljih svjetskih nogometaša, brojni europski mediji su u nekoliko navrata objavljivali da postoje veliki izgledi da Brazilac karijeru nastavi u PSG, ali je Barca je uspjela pobijediti konkurenciju i uvjeriti Neymara da je ostanak na “Nou Campu” za njega najbolje rješenje.

Detalji novog ugovora još uvijek nisu poznati javnosti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!