NaslovnicaVijestiMassimiliano Allegri komentarisao Pjacu nakon pogotka protiv Porta

Massimiliano Allegri komentarisao Pjacu nakon pogotka protiv Porta

Juventus će u subotu odmjeriti snage sa Empolijem od 20:45 u 26. kolu italijanske Serie A. Iza ‘Stare dame’ je pobjeda protiv Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj je pogodak postigao i Marko Pjaca, hrvatski nogometaš. To je bio prvi pogodak za Pjacu u dresu italijanskog prvaka. Trener Massimiliano Allegri ima itekako razloga za zadovoljstvo – za novinare je komentarisao Pjacu.

komentarisao pjacu

“Prvenstvena utrka još nije gotova, ne smijemo griješiti u sutrašnjoj utakmici. Neto će također započeti utakmicu”, izjavio je strateg Juventusa.

Italijanski stručnjak kratko je komentarisao i svoj sukob sa Bonuccijem za koji kaže da je zatvoren.

“Bonucci je spreman, još ću odlučiti hoće li igrati, ali taj slučaj našeg sukoba je zatvoren. On je važan igrač, a takve se stvari događaju”, rekao je Allegri.

Allegriju se itekako sviđa rad balkanskih nogometaša u Juventusu. Za Pjanića je ubijeđen da će početi u sutrašnjoj utakmici, dok se za Pjacu dvoumi.

“Pjaca je ovaj tjedan pokazao pravi stav i odlučit ću još hoće li početi utakmicu. Pjanić će početi, igrat će odmah ispred obrane, pokazao je da ima veliku kvalitetu.”

Massimiliano Allegri dotakao se i svoje budućnosti na klupi Juventusa gdje mu je još ostalo godinu i pol ugovora.

“Sada sam ovdje, imam još godinu i pol ugovora i sasvim mi je dobro, bit će vremena za pričati o mojoj budućnosti.”, rekao je Allegri za kraj.

Emoli se nalazi na 17. mjestu na tablici Serie A, a od zone ispadanja daleko su osam bodova. Imaju petg pobjeda, sedam remija i 13 poraza, dok je sa druge strane ekipa Juventusa na prvom mjestu sa sedam bodova prenodsti u odnosu na drugoplasiranu Romu.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!