NaslovnicaVijestiMata drugi puta odlazi od Mourinha

Mata drugi puta odlazi od Mourinha

Jose Mourinho užurbano radi na izgradnji momčadi za novu sezonu. Nakon što je doveo Baillya, Ibrahimovića i Mhkitaryana, a očekuju se Pogba i Fabinho, Jose Mourinho mora odlučiti koga će prodati. Za sada je na listi nekoliko igrača, a Portugalac je odlučio zadržati Fellainija, dok će nekoliko igrača svakako promjeniti sredinu.

Mata

Na toj listi su Juan Mata, Darley Blind, Marcos Rojo i Bastin Schweinsteiger. Prva dvojica igrača povezuju se sa Evertonom, a Mata bi po drugi puta u karijeri mogao biti prodan od strane Mourinha koji je već istu stvar napravio kada je po drugi puta preuzeo Chelsea. Iako je Mata za sada vrlo dobar na pripremama i čak su se pojavile informacije kako će ostati, to će biti vrlo teško ukoliko u klub stigne Pogba.

[su_reklama]
Mata uistinu ne može računati na veliku minutažu, jer na ofenzivnom veznom pozicija je je rezervirana za Mhkitaryana, a na središnjim veznima je konkurencija također vrlo velika. Najveći interes za ovog veznjaka pokazuju klubovi iz Španjolske, ali i brojni engleski premierligaši. Najveće šanse trenutno ima Everton koji također radi veliku rekonstrukciju u momčadi nakon dolaska Ronalda Koemana.

Mata će vrlo teško ostati na Old Traffordu ukoliko stigne Pogba što se smatra gotovom stvari, a pošto postoji dosta veliki interes za njegove usluge, očekivano je da će prihvatiti neku od ponuda. Trenutni favorit za njegovo dovođenje je Everton s koeficijentom 1.33 u Unibet kladionici.

Mata koef

Valencia se pojačala Nanijem pa je šansa da dovedu Matu ipak nešto manja. Everton treba veznog igrača sa dobrim pasom, a nakon što im je propao angažman Wijnalduma, Mata se nameće kao vrlo dobro rješenje. Inače Everton i Manchester United imaju vrlo dobru suradnju kada su u pitanju transferi, jer u posljednjim godinama mnogo je igrača prelazilo iz jednog od ovih klubova u drugi.

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!