NaslovnicaVijestiMata: Leicester može sačekati tjedan dana na titulu!

Mata: Leicester može sačekati tjedan dana na titulu!

Veznjak Manchester Uniteda Juan Mata izjavio je pred sutrašnju utakmicu na Old Traffordu da Leicester City može sačekati još jedan tjedan na osvajanje titule prvaka Premier lige.

Leicester može sačekati tjedan dana

Na tom stadionu osvajale su se mnoge titule, a sutra bi mogli gledati osvajanje još jedne jer Leicester Cityju je potrebna još samo jedna pobjeda.

No, iako je Mata impresioniran ‘Lisicama’, on je odlučan u namjeri da odgodi njihovo slavlje.

“Pokazali su sjajan karakter, predanost i strast. Vrlo blizu su osvajanja, ali nadam se da se to neće dogoditi na Old Traffordu. Leicester može sačekati tjedan dana na titulu!”

Unitedu su također potrebna tri boda ukoliko želi nastaviti borbu za top četiri i plasman u Ligu prvaka. Trenutno ‘Crveni vragovi’ zaostaju pet bodova za četveroplasiranim Arsenalom, ali imaju i odigranu utakmicu manje.

I dok se od ovih timova očekivala borba za titulu, a ne borba za top četiri, Mata je mišljenja da je lijepo vidjeti Leicester na vrhu tabele.

“To je dobra stvar za nogomet, ali volio bih da smo mi na pragu osvajanja titule. Nismo učinili dovoljno da ju osvojimo. Leicester može ostvariti svoje snove. Na početku sezone smo bili iznenađeni njihovom igrom, ali nakon nekog vremena, kada smo shvatili kako igraju i kako se brane, mislim da zaslužuju titulu.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!