NaslovnicaVijestiSon ne popušta Saudijcima: Nogomet mi je na prvom mjestu

Son ne popušta Saudijcima: Nogomet mi je na prvom mjestu

Iako je imao mogućnost za transfer u Saudijsku Arabiju, 31-godišnji nogometaš Son Heung-Min je odlučio ostati u Tottenhamu i nastaviti svoju karijeru u Premier ligi. Tijekom ovog ljeta, dobio je nekoliko zanimljivih ponuda od klubova iz te regije, a najprimamljivija je bila ona koju mu je uputio Al-Ittihad.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, unatoč interesu koji su prethodno pokazali poznati igrači poput Karima Benzeme i N’Gola Kantea, korejski nogometaš nije dao svoj pristanak. On je također jasno objasnio svoje motive za ostankom i odbijanjem ponude iz Saudijske Arabije.

“Istina je da je bitan i novac, ali prije svega volim igrati nogomet. Oduvijek sam sanjao igrati u Premier ligi i ovdje imam još puno toga za postići. Veselim se novoj sezoni, imao sam puno problema u prošloj. Dakle, ovo nije bio Sonny kojeg poznajem, želim dokazati ove sezone da sam ja Sonny kojeg svi poznajemo dugo vremena,”

“Želim to sebi dokazati i želim dati nešto klubu kojem pripadam. Očito puno ljudi ide tamo (Saudijska Arabija op.a) ovog ljeta, što je stvarno, jako zanimljivo, ali za mene je san je igrati u Premier ligi i veselim se ovoj sezoni.”

Son je došao u Tottenham iz Bayera 2015. godine i već dugi niz godina zajedno s Harryjem Kaneom igra ključnu ulogu u momčadi. U prošloj sezoni je uspio postići 14 golova, no sam svjesno naglašava kako to nije postignuće s kojim je potpuno zadovoljan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!