NaslovnicaVijestiMathieu Debuchy: Wenger mi nije dozvolio da napravim transfer karijere!

Mathieu Debuchy: Wenger mi nije dozvolio da napravim transfer karijere!

Bivši branič Arsenala i francuske izabrane vrste, Mathieu Debuchy, priznao je da je bio vrlo ljut na trenera „topnika” Arsene Wenger, koji mu je spriječio, prema njegovim riječima “transfer karijere” jer je interes za njega pokazao jedan velikan iz Premier lige.

Wenger mi nije dozvolio

Arsene Wenger (opet) je pretrpio velike kritike zbog odlaska jednog od njegovih glavnih igrača u Manchester United, ali Alexis Sanchez i Robin van Persie, koji su iz Arsenala prešli u Manchester United, očito i nisu imali tako jednostavan zadatak kada je u pitanju nagovaranje Francuza da ih pusti baš u United.

Tako je bilo barem u slučaju Mathieu Debuchyja, francuskog bočnog braniča, koji je nakon brojnih ozljeda kao slobodan igrač u siječnju preselio u Saint-Etienne, gdje će pokušati vratiti karijeru na nivo na kojem je bila prije dolaska u Arsenal.

>> NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna funti iz Barcelone

Londončani su odlučili sa Francuzom raskinuti ugovor i time završiti prilično neuspješno suradnju, koji također nije igrao i kada je bio neozlijeđen pa također je bio posuđen i Bordeauxu, gdje je pretrpio jednu od mnogih ozbiljnih ozljeda.

[su_bonus]

„Bilo je mnogo teških trenutaka u Arsenalu i trenutaka kada sam bio ljut na trenera”, prenio je RMC izjavu Debuchya.

„Imao sam priliku da odem na posudbu u Manchester United, ali je on to odbio, jer nije želio da u tom trenutku pojača velikog rivala. Razmijenili smo tada nekoliko grubih riječi, ali to je prošlost. Dakle, ovo je nogomet i tako stvari funkcionišu”, rekao je Debuchy za svoju neuspješnu epizodu života.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!