NaslovnicaVijesti(VIDEO) Luka Modrić sinoć postigao najljepši gol u svojoj karijeri

(VIDEO) Luka Modrić sinoć postigao najljepši gol u svojoj karijeri

Bivši najbolji igrač svijeta Luka Modrić na samom je zalasku karijere zabio jedan od najljepših golova u životu.

Real Madrid sinoć je u 21. kolu španjolske La Lige svladao Elche s uvjerljivih 4:0, a posljednji pogodak na utakmici postigao je 37-godišnji hrvatski reprezentativac.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U 80. minuti, nakon sjajne akcije Reala, kapetan hrvatske reprezentacije ostao je sam na vrhu šesnaesterca Elchea, primio loptu i potom desnom nogom neobranjivo pogodio u suprotne rašlje vratara Elchea, koji su lijepim defileom učinili gol još ljepšim.

Bio je to Modriću četvrti prvenstveni pogodak ove sezone i šesti ukupno u svim natjecanjima za Modrića koji je protiv Elchea u igru ​​ušao u 68. minuti umjesto Danija Ceballosa.

Prvi pogodak postigao je Marco Asensio, a potom je Karim Benzema realizirao dva jedanaesterca do kraja prvog poluvremena. Real je ovom pobjedom smanjio zaostatak na osam bodova za vodećom Barcelonom i ponovno se uključio u borbu za naslov.

Modrićev pogodak pogledajte u 3. minuti videa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!