NaslovnicaVijestiMatić: Ova dva razloga su presudila da dođem u United

Matić: Ova dva razloga su presudila da dođem u United

Nemanja Matić, veznjak koji je ovog ljeta prešao iz Chelseaja u United, otkrio je zbog koja dva razloga se preselio na Old Trafford.

dva razloga

Srpski nogometni reprezentativac Nemanja Matić izjavio je danas da nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda Manchester Uniteda i da su za dolazak na Old Trafford presudila dva razloga – Jose Mourinho i veličina kluba.

[su_premierleague]

“Mourinho je iznimno važan za moju karijeru. On me doveo u Chelsea iz Benfice, a sada je odlučio i da me dovede ovdje. Zbog njega sam ovdje, ali i zbog veličine Manchester Uniteda. Kada tako veliki klub zove ne razmišljate puno, odlučio sam brzo”, kazao je Matić za Sky sports.

Matić, koji je dolaskom u United postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti, smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfica i Chelsea veliki, ali da je Manchester, ipak, nešto posebno.

I OVO JE MOGUĆE: Liverpool odbio ogroman novac za Coutinha

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler se seli na Otok

“Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea Wengera!”

“Manchester je Manchester, od prvog dana ovdje sam osjetio snagu i veličinu kluba, a posebna priča su navijači koji daju fantastičnu podršku – poručio je Matić, od kojeg se očekuje da će zajedno sa Paulom Pogbom biti odlučujući faktor na putu Uniteda do naslova u Premier ligi, prvog poslije odlaska Sir Alexa Fergusona.

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!