NaslovnicaVijestiMatić: "Razumijem Leicester, i mi smo bili u njihovoj situaciji"

Matić: “Razumijem Leicester, i mi smo bili u njihovoj situaciji”

Nogometaš Chelseaja Nemanja Matić rekao je da njegov tim mora igrati svaku utakmicu maksimalno posvećeno kako bi na kraju sezone osvojio titulu. Matić je rekao da razumije nogometaše Leicestera, jer su prošle godine bili u njihovoj situaciji.

bili u njihovoj

“Imamo veliko iskustvo iz sezone 2014/2015, znamo je kako je biti šampion. Svaka utakmica nam je kao posljednja i moramo dajemo više nego što možemo. U Premijer ligi lako može se ispusti prednost, učinit ćemo sve da slavimo na kraju.”, rekao je Matić za Sky Sport.

Matić naglašava da mu je poznat osjećaj koji sada preživljavaju nogometaši Leicestera, nakon što u sezoni kada su prvaci Engleske bilježe očajne rezultate.

“Prošle sezone je sve išlo nizbrdo, sada je situacija drugačija. Teško je igrati kada si prvak, svi su protiv tebe veoma motivirani i žele pobjedu.”, zaključio je srpski reprezentativac.

Nogometaši Chelseajatrenutno imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Tottenhama, ali uz utakmicu manje, pošto se večeras sastaju sa West Hamom u posljednjem duelu 27. kola Premier lige. Leicester je trenutno na 15. mjestu, a u posljednje dvije utakmice zabilježili su dvije pobjede i sada imaju 27 bodova, isto kao i Bournemouth i Swansea. ‘Lisice’ su zabilježile dvije pobjede nakon odlaska talijanskog stručanjaka Claudija Ranierija.

Sljedeću utakmicu Leicester igra protiv West Hama 18. ožujka u gostima.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!