NaslovnicaVijestiMats Hummels: Engleska može osvojiti EURO

Mats Hummels: Engleska može osvojiti EURO

Prema mišljenju njemačkog reprezentativca Matsa Hummelsa, Engleska je jedan od favorita za osvajanje Europskog prvenstva u Francuskoj.

Engleska može osvojiti EURO Hummels

Trenutni europski prvaci će igrati protiv Engleske na Olimpijskom stadionu u subotu, a to će za obje reprezentacije biti jedna od posljednjih provjera pred Europsko prvenstvo, koje će se održati ovog ljeta u Francuskoj.

Engleska je igrala sjajno u kvalifikacijama, a defanzivac Borussije Dortmund tvrdi da će selekcija koju predvodi Roy Hodgson stići na natjecanje kao jedan od favorita za podizanje naslova po prvi put u svojoj povijesti.

“Po mom mišljenju, oni su jedna od najboljih momđadi, te su među pet ili šest momčadi koje će se boriti za trofej ovog ljeta”, rekao je Hummels.

“Imaju dosta dobrih, mladih igrača i izgradili su vrlo snažnu momčad, i defanzivno i ofanzivno. Pokazali su to na Svjetskom prvenstvu, kao i u kvalifikacijama za Euro, utakmica protiv njih će biti dobar test za nas.”

“Važno je da odigramo dobro, jer će nam puno značiti pobjeda u dizanju samopouzdanja. Ali, Europsko prvenstvo se ne osvaja u rano proljeće. Želimo odigrati dobro i ponuditi fanovima nešto u čemu će uživati.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!