NaslovnicaVijestiMats Hummels seli u Premier ligu?

Mats Hummels seli u Premier ligu?

Otac i agent Matsa Hummelsa, Hermann Hummels, izjavio je da bi Manchester City bio zanimljiva opcija za njegovog sina, pogotovo sada kad će klub preuzeti, po njihovom mišljenju najbolji trener na svijetu, Pep Guardiola.

Mats Hummels seli u Premier ligu

Hummelsov ugovor sa Borussijom Dortmund traje do kraja sljedeće sezone i pojavilo se mnogo špekulacija ovog tjedna o njegovoj budućnosti.

“Nisu igrali dobro ove godine, ali bit će prvaci Premier lige sljedeće godine. Dobit će najboljeg trenera na svijetu.”

Pored Manchester Cityja, kao jedna od opcija navodi se i Bayern Munchen, no Hermann je dodao da se to neće desiti i da su to uzeli iz konteksta.

“Rekao sam da Mats želi igrati u vrhunskom klubu, a onda su me upitali da li Bayern pripada tim klubovima. Bilo bi smiješno ne svrstati ih tu. Također sam mogao reći Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, PSG ili netko drugi.”

Hummels je prošao kroz Bayernovu akademiju, ali je skupio samo jedan nastup za seniorski tim prije nego što je prešao u Borussiju 2008. godine.

Od tada je postao jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, ali Hermann inzistira da, iako priznaje da nije rekao da će Hummels preći u Bayern, ne isključuje tu opciju povratka na Allianz Arenu u budućnosti.

“On se dobro osjeća u Dortmundu, ali uvijek postoje ideje za nešto drugo. Trenutno razmišlja o igranju u drugim državama i to je uvijek dobra opcija.”

Guardiola, upitan da li je njegov klub zainteresovan za Hummelsa, izjavio je da to nije pitanje na koje on može dati odgovor.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!