NaslovnicaVijestiMatuidi ostaje u PSG-u

Matuidi ostaje u PSG-u

Blaise Matuidi ostaje u Francuskom prvaku PSG-u barem kako sada stoje stvari. Ovaj sjajni vezni igrač koji je standardan kako u klubu tako i u Francuskoj reprezentaciji bio je povezivan sa mnogim sjajnim europskim klubovima, kao što su Manchester United, Chelsea, Real Madrid i Juventus. Ipak čini se kako od transfera ovog 29-godišnjaka neće biti ništa.

Matuidi

Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako je Manchester United spreman ponuditi čak 55 milijuna eura za ovog sjajnog igrača kojeg krasi prije svega odlična igra u oba smjera. No, United je ipak na korak do potpisivanja Pogbe, pa u veznom redu više nema mjesta za još jednog Francuza, ali ni sredstva za njegovo dovođenje. PSG sigurno neće pustiti Matuidija za malu odštetu, jer ima dugoročni ugovor, a uz to je standardni igrač. Uz sve navedeno PSG je vrlo bogat i nema potrebu prodavati svoje najbolje igrače.

Chelsea je bio drugi kandidat, ali oni su po svemu sudeći odustali od ovog transfera nakon što su kupili Kantea iz Leicestera, a Conte je također odlučio zadržati Matića. Matuidi se već nekoliko godina povezuje sa ovom londonskom momčadi, ali čini se kako od transfera ponovno neće biti ništa. Drugi klub koji već nekoliko sezona želi Matuidija je Real Madrid, ali prema posljednjim navodima kraljevi su se okrenuli Sissoko-u iz Newcastlea koji je sve oduševio na Europskom prvenstvu. Real želi pojačati konkurenciju na zadnjem veznom, a nakon što su propali pregovori s Pogbom, Zidane želi zamjenu, ali pritom ne misli trošiti ogromne novce.

[su_reklama]
Posljednji zainteresirani je Juventus. Njihov interes se pojavio paralelno sa špekulacijama oko odlaska Pogbe iz Torina. Ipak čini se kako Juve nema namjeru plaćati oko 50 milijuna eura koliko PSG traži za svog igrača, pa se okrenuo Witselu i Matiću koji su znatno jeftiniji, ali i mlađi. Prema tome vrlo je izgledno kako će Matuidi nastaviti svoju karijeru u Parizu u koji je stigao 2011. godine iz Saint-Etiennea, te je do sada upisao 165 nastupa u prvenstvu sa 19 postignutih pogodaka. Za Francusku je Matuidi nastupio 50 puta postigavši pritom 8 golova.

Koeficijent na ostanak Matuidija u Parizu je 1.40 u Unibet kladionici.

Matuidi koef

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!