NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino govorio o mogućem povratku Garetha Balea u Tottenham

Mauricio Pochettino govorio o mogućem povratku Garetha Balea u Tottenham

Čini se da je vrijeme za Gareth Balea u Madridru skoro završilo. Gareth Bale, koji je potpisao ugovor za Los Blancose 2014. godine kada je oboren svjetski rekord od 85 milijuna funti, u La Ligi je odigrao samo 47 utakmica od početka sezone 2015/16, nakon čega je pretrpio brojne ozljede.

Mauricio Pochettino govorio

Izvještaji u Španjolskoj su pokazali da je Real Madrid umoran od njegovih ozljeda i očekuje se da će ga zamijeniti sljedećeg ljeta.

Naravno, to će garantirati glasine o mogućem povratku u Premier ligu za Balea, koji ima 28 godina i još nekoliko divnih godina ispred sebe, kako je pokazao i suigrač Cristiano Ronaldo.

Bale je povezan sa prelaskom u Manchester United tijekom protekla dva ljeta, dok je Manchester City također zainteresiran.

Još jedna moguća destinacija za Velšanina je njegov bivši klub Tottenham, s obzirom da imaju pravo da prvi pregovaraju sa igračem ukoliko ponuda bude otišla.

[su_no1forfootball]

Spursov menadžer Mauricio Pochettino je pitao da li bi se Bale mogao vratiti u glavni grad Engleske, a njegov odgovor je bio vrlo zanimljiv.

“Naravno, on je fantastičan igrač. Vidio sam ga u Madridu kad smo igrali tamo”, rekao je.

“On je uvijek bio u kontaktu sa ljudima koji su radili ovdje u prošlosti.”

“Nemam bliske veze sa njima i ljudima oko njega, ali nikada ne znate što će se dogiditi u budućnosti.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

To bi zaista bio senzacionalan potez za Spurse i onaj koji bi opisao njihove namjere da budu jedan od top klubova u Engleskoj, koji bi se konstantno borili za titule.

S obzirom na nogomet u Ligi prvaka, Tottenham je realna opcija za Balea, posebno ako je u kontaktu sa nekim bivšim suigračima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!