NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino poslao poruku upozorenja za Leicester

Mauricio Pochettino poslao poruku upozorenja za Leicester

Mauricio Pochettino poslao poruku upozorenja za Leicester. Mauricio Pochettino je sinoć upozorio lidere tabele, Leicester da ih Spursi još uvijek prate.

Mauricio Pochettino poslao poruku

Menadžer sa White Hart Lane-a je inzistirao da je njegova ekipa dokazala da nisu bacili bijelu zastavu i nakon golova Dele Allija, Toby Alderweirelda i Erik Lamele zadržao je istu bodovnu razliku i nastavio pratiti Leicestera.

Nakon što je ekipa Claudija Ranierija pobijedila Sunderlanda 0-2, Spursima je bila potrebna pobjeda, koju su i ostvarili protiv Manchester Uniteda rezultatom od 3-0.

“Poslali smo poruku da smo još uvijek u borbi, čekamo ih da naprave grešku. Ako oni pogriješe mi moramo biti tamo da ih prestignemo, to je vrlo važno.”

“Istina je da je sedam bodova velika razlika, ali moramo vjerovati.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Izvedba kao što je to bila jučer protiv Manchester Uniteda je pokazala da ovaj tim vjeruje u titulu.”

“Što će se dogoditi na kraju, vidjet ćemo. No, važno je da imamo ovaj mentalitet.”

“Mislim da smo se preselili jedan korak naprijed. To je iskustvo za mladu momčad koja je pod pritiskom i pokušava smanjiti razliku bodova.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!