NaslovnicaVijestiMaurizio Sarri izostavio zvijezdu sa liste igrača koji su otputovali u Australiju...

Maurizio Sarri izostavio zvijezdu sa liste igrača koji su otputovali u Australiju na predsezonske pripreme!

Novi trener Chelseaja Maurizio Sarri, koji je na klupi ‘Plavaca’ zamijenio sunarodnjaka Antonija Contea odlučio je izostaviti zvijezdu sa liste igrača pozvanih na predsezonske pripreme.

Sarri ne računa na Zoumu

Tim iz zapadnog Londona je jučer otputovao u Australiju, gdje će započeti pripreme utakmicom protiv Perth Gloryja, koja je na rasporedu u ponedjeljak.

[su_bet365_100bonus]

Naime, igrač koji je izostavljen je Kurt Zouma, na čije usluge Sarri vjerovatno ne računa u predstojećoj sezoni, unatoč tome što je Francuz impresionirao na posudbi u Stoke Cityju prošle sezone.

Kao što je i očekivano, u Australiju je otputovao i novi igrač ‘Plavaca’ Jorginho, koji je stigao iz Napolija za cifru od 57 miliona eura, zajedno sa Alvarom Moratom, Davidom Luizom, Cescom Fabregasom, Tiemoueom Bakayokom, te Dannyjem Drinkwaterom čija budućnost u klubu još uvijek nije poznata. Maurizio Sarri je jučer predstavljen, a na svojoj prvoj press konferenciji je izjavio: “Veliko je zadovoljstvo biti ovdje, u Premier ligi, najboljem takmičenju na svijetu. Ovo je težak izazov, ali fascinantan. Ovdje imamo najbolje trenere i igrače na svijetu, Premier liga je jača od Serije A.”

[su_bingo]

Zatim je i priznao kako mu je namjera zadržati najveće zvijezde kluba: “Jasno je da želimo zadržati najbolje igrače, to je ono što trener svakog kluba želi. Međutim, morat ćemo vidjeti što će se događati na transfer tržištu u narednih nekoliko dana. Moj cilj je zabaviti se i biti konkurentan u svim takmičenjima. U životu najveći poklon koji možete dobiti je zabava tokom obavljanja posla. Ne želim biti pod utjecajem bilo čega ili bilo koga. Antonio je postigao nevjerovatne rezultate, on je izvanredan trener. Ja preferiram nešto drugačiji način igre, tako da će timu trebati vremena da se prilagodi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!