NaslovnicaVijestiMaurizio Sarri je dobio mjesto trenera Napolija zbog toga što je radio...

Maurizio Sarri je dobio mjesto trenera Napolija zbog toga što je radio na berzi i čita dobre knjige?

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis je dao je zanimljiv opširan intervju za poznati italijanski list Corriere dello Sport. Laurents je pričao o stanju u klubu, i novom treneru Mauriziju Sarriju.

Maurizio Sarri

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis je filmski magnat, koji je umijećem i izvukao Napoli iz krize i doveo ga na prag da ponovi uspjeh s kraja osamdesetih godina prošlog vijeka.

Napolija je bio u Seriji B, a De Laurentis ga je doveo do borbe za titulu u Seriji A.

“Ljudi ne znaju da je ova budala ljetos odbila ponude od 95 milijuna eura, među kojima i onu od 30 milijuna od Juventusa za Hamšika. Kucali su mi na vrata i zbog Higuaina, poslije čega smo ubacili otkupnu klauzulu u ugovor. Ako je netko spreman platiti 95 milijuna za njega, onda ćemo pričati. A, uvijek postoje glupani koji su spremni na tako nešto. nisam želio da prodajem igrače, jer sam doveo novog trenera i nisam htio ponovno rekonstruirati tim. Imamo pravo sastojke za ukusan nogomet “, rekao je De Laurentis u velikom intervjuu za Corriere dello Sport.

Napoli je i dalje u utrci za Juventusom s Scudetto.

“Imamo prihode od 120 milijuna eura i u usporedbi s Juventusovih 380 nije bilo lako zadržati najbolje igrače. Ali, u bisokopima nisam nikada izgubio ni cent, tako da vjerujem da ni u nogometu ne treba gubiti novac”.

Ljetos je poslije odlaska Rafe Beniteza za trenera doveo Mauricija Sarija iz Empolija.

“Izabrao sam Sarrija jer čitati mnogo i to kvalitetne knjige, jer je ljevičar po političkom uvjerenju i zato što je radio kao bankar. Bavio sam se burzom i znam koliko je bitno da doneseš pravu odluku u kartko roku. Sarri to zna.”

Napoli je trenutno na drugom mjestu Serie A sa 67 bodova, što je tri boda manje od vodećeg Juventusa. Danas su savladali Genou nakon preokreta 3-1 i tako i dalje nastavili da sanjaju o tituli.

[excerptlist num=5 ]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!