NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI PRIZNAO: Žalim što ga nismo doveli u ovom prelaznom roku!

MAURIZIO SARRI PRIZNAO: Žalim što ga nismo doveli u ovom prelaznom roku!

Nakon poraza protiv Manchester Cityja u finalu Community Shielda prošlog vikenda, Chelsea je pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija sezonu u Premier ligi započeo pobjedom protiv Huddersfielda rezultatom 3-0.

Sarri žali zbog nedolaska Higuaina

Gol za vodstvo ‘Plavaca’ u 34. minuti na asistenciju Williana postigao je N’Golo Kante, da bi 11 minuta kasnije svoj prvi gol u novom dresu postigao je novi veznjak londonskog kluba Jorginho iz penala. Za konačnih 0-3, na asistenciju Edena Hazarda, deset minuta prije kraja postigao je Pedro.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako je njihov tim slavio u ovom prvom kolu, navijači Chelseaja su zabrinuti zbog jedne stvari, a u pitanju je forma napadača Alvara Morate. Nakon što je prošle sezone postigao razočaravajućih 15 golova u ukupno 48 nastupa, u istom ritmu je krenuo i u novu sezonu. Nastupima u predsezoni, Community Shieldu i protiv Huddersfielda ponovo je na sebe navukao bijes navijača kluba. Naime, mnogi od njih su razočarani odlaskom Michyuja Batshuayija, za kojeg smatraju kako je mnogo bolji napadač o Morate u ovom trenutku.

[su_vegas]

Chelsea se dugo vremena ovog ljeta povezivao sa dovođenjem zvijezde Juventusa Gonzala Higuaina, ali je on na kraju ipak otišao na posudbu u AC Milan. Sarri je u intervjuu nakon jučerašnje utakmice priznao kako žali što Argentinac nije došao na Stamford Brdige.

Rekao je: “Propali transfer Gonzala Higuaina? Žalim malo zbog toga, ali na kraju krajeva svako žali zbog nečega tokom prelaznih rokova”, te zatim komentarisao i odnos sa vlasnikom Napolija i bivšim suradnikom Aureliom De Laurentiisom: “Laurentiis često priča o meni? Možete vidjeti kako mu nedostajem.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!