NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI U CHELSEAJU!? Evo koja tri pojačanja će dovesti čim stigne...

MAURIZIO SARRI U CHELSEAJU!? Evo koja tri pojačanja će dovesti čim stigne u London!

Maurizio Sarri stiže u Chelsea! Svi pričaju o novom menadžeru Chelseaja, a prvo ime koje vam padne na pamet je Mauricio Sarri, koji je prošle sezone vodio Napoli. Evo koja tri pojačanja će dovesti klub iz plavog dijela Londona ove sezone kada Mauricio Sarri stigne.

Maurizio Sarri

Chelsea je napravio strašan posao u obrani naslova Premier lige. Završila se sezona u kojoj Chelsea nije uspio osigurati mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Navijači su uznemireni i očajni su za uspjehom unatoč trijumfu u FA kupu.

Chelsea još uvijek nije doveo niti jedno pojačanje ovog ljeta i to će se morati promijeniti.

Njihov posao na transfer tržištu prošle sezone se smatra neuspjehom, jer nitko od novih pojačanja, osim možda Antonio Rudigera, nije imao utjecaja u prvenstvenoj sezoni.

Chelsea je nastavio trošiti novce u siječnju, ali niti jedno od tih pojačanja nije uradilo ništa što bi se moglo istaknuti.

[su_bonus]

Klub sa Stamford Bridgea će trebati nova pojačanja uskoro i morat će potpisati neke vrhunske igrače kako bi se pozabavili svojim obrambenim i napadačkim problemima.

Na listi imamo tri igrača koje će Mauricio Sarri dovesti u Chelsea kada stigne u London, jer je navodno on glavni konkurent za zamjenu Contea.

#3 Jean Michael Seri

Chelsea je bio dobar dok su imali Matića i Kantea, što je omogućilo Fabregasu da bude plejmejker – nešto u čemu se ističe. Međutim, nakon šokantne prodaje Matića u Manchester United, Chelsea više nije bio isti u veznom redu.

Bakayoko je izviždan od strane svojih navijača. Drinkwater nije uradio ništa što je dostojno pohvale, a Ross Barkley se tek treba vratiti u kondiciju. Zbog toga Chelsea treba potpisati Jean Michael Serija.

U stvari, Seri je već jako povezan sa prelaskom u Chelsea koji bi mogao poslati Drinkwatera na drugu stranu. Jean Michael Seri igra za Nicu u Francuskoj.

#2 Leon Bailey

Dva glavna krila u Chelseaju su Pedro i Willian. Pedro ima 30 godina i Willian 29. Oni ne postaju ništa mlađi, a Chelsea je prije dugo vremena ulagao u krilne igrače.

Hazard igra više u sredini nego što je to radio u svojim mlađim danima i to je samo još jedan razlog zašto bi Chelsea trebao dovesti Leon Baileya iz Bayer Leverkusena.

20-godišnji Jamajčanin je bio u dobroj formi za svoj tim prošlih sezona. On je započeo 25 utakmica u Bundesligi i postigao devet golova i šest asistencija.

[su_no1forfootball]

#1 Mauro Icardi

Alvaro Morata je imao loš početak života u Premier ligi. Nakon što je krenuo sa visokim očekivanjima i dobrim igrama, njegova forma je odjednom postala nepostojeća.

U međuvremenu, Mauro Icardi je srušio Seriju A. Postigao je 29 golova u 34 utakmice i bio je jedan od najboljih napadača u Europi prošle sezone.

Inter je navodno spreman slušati ponude za Mauro Icardija i Chelsea bi trebao da pošalje ponudu kako bi osigurao da Argentinac dođe na Stamford Bridge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!