NaslovnicaVijestiMauro Icardi priznao: Inter bi me mogao prodati ukoliko se ovo dogodi!

Mauro Icardi priznao: Inter bi me mogao prodati ukoliko se ovo dogodi!

Napadač i zvijezda Intera Mauro Icardi priznao je nakon jučerašnjeg poraza protiv Sassuola (1-2) kako bi mogao napustiti klub ovog ljeta ukoliko ne uspiju osigurati nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Icardi odlazi iz Intera

Argentinac se već dugo vremena povezuje sa odlaskom sa Giuseppe Meazze, a ukoliko Nerazzurri ne budu nastupili u Ligi prvaka sljedeće sezone, ostat će bez velikih bonusa, te će bitu primorani prodati ga kako bi izbjegli kršenje financijskog fair playa.

25-godišnjak je i sam toga svjestan, te priznaje kako je spreman otići ako će to pomoći klubu: “Ponavljam svake godine da ću razgovarati sa klubom”, rekao je Icardi u intervjuu za Sky Sport Italiju, te nastavio: “Ukoliko to bude ok za klub, ostat ću, inače ću otići. Uvijek radim ono što je najbolje za klub i tim. Kada se završi sezona, održat ću pregovore sa klubom i vidjeti što je najbolje za njih.”

Nakon sinoćnjeg poraza, Inter je ostao na dva boda zaostatka za četveroplasiranim Lazijom u utrci za Ligu prvaka, a u posljednjem kolu tim Luciana Spallettija će igrati upravo protiv Lazija.

[su_no1forfootball]

Icardi je povodom toga rekao: “Započeli smo sezonu na izvanredan način, a onda smo doživjeli pad, ali jedino što mogu reći je da sam ponosan na ono što smo učinili. Cilj je Liga prvaka i ukoliko se ne kvalificiramo u istu nećemo ga ispuniti. Uvijek sezonu započinjemo s tim ciljem i nikad ga ne ispunimo. Nadam se kako će nam sutra Crotone pružiti šansu da se sa Laziom borimo za Ligu prvaka sljedećeg tjedna.”

Trener Luciano Spalletti izjavio je kako su njegovi igrači ostali razočarani nakon sinoćnje utakmice: “Rezultat je plod naših grešaka. Sassuolo je imao pravi pristup i čestitamo im na ovoj pobjedi. Vjerovatno su se osjećali dobro nakon što su osigurali ostanak u Seriji A i s namjerom ležali na podu nekoliko minuta duže nego što je potrebno, ali u redu ako im to suci dopuštaju…”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!