NaslovnicaVijestiMAURO ICARDI SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u...

MAURO ICARDI SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u Real Madrid!

Napadač i najveća zvijezda Intera Mauro Icardi danas je dao zanimljiv intervju u kojem je rekao kako trenutno nije vrijeme da razmišlja o mogućem transferu u Real Madrid, te da je odlučan i da želi osvojiti trofej sa talijanskim velikanom.

Icardi ne želi još u Real Madrid

Argentinski reprezentativac se već dugo vremena povezuje sa dolaskom na Santiago Bernabeuu, posebno nakon što je ‘kraljevski’ klub napustio Cristiano Ronaldo proteklog ljeta. Pojedini španjolski mediji su u proteklih nekoliko tjedana objavili špekulacije kako će ga predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokušati dovesti već u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Ipak, Icardi iznistira kako ne razmišlja o odlasku sa Giuseppe Meazze, gdje je jedan od miljenika navijača. Upitan od strane novinara Corriere dello Sporta o interesu Madriđana, on je odgovorio: “Mislim da ovo nije pravi trenutak za odlazak u Real Madrid, osjećam se dobro tu gdje sam trenutno. Oduvijek sam imao jasne ciljeve u karijeri, prvi je bio da vratim Inter u Ligu prvaka, i to smo i učinili. Drugi je da osvojim nešto sa ovim klubom. Sportski direktor je sastavio dobar tim unatoč tome što nije mogao trošiti puno novca.”

Njegov ugovor sa Nerazzurrima ističe u ljeto 2021. godine, a Ausilio je u oktobru izjavio kako očekuje da će 25-godišnjak uskoro produžiti ugovor. Međutim, bivši napadač Sampdorije priznaje kako nije u žurbi kada je u pitanju produženje ugovora, te je dodao: “Kada bude vrijeme za to, produžit ćemo ugovor. Ima još dosta vremena.”

On je postigao sedam golova u deset utakmica u Seriji A ove sezone, ali je često kritikovan jer ne učestvuje toliko u igri svog tima. Ipak, on se ne slaže sa svim tim kritičarima, te im je poručio: “Napadači moraju postizati golove, veznjaci moraju kreirati igru, a defanzivci i golmani moraju braniti. Ljudi previše pričaju o mojoj uključenosti u igru tima, i mnogi kažu kako to nije dovoljno, ali nije me briga što novinari i kritičari govore. Znam samo jedan način na koji mogu pomoći suigračima i treneru, a to je da šaljem lopte u protivničku mrežu. Živim za postizanje golova. Čak i kao dječak sam ih postizao mnogo. Imam kvalitet da ih postižem i moram to činiti, to je moja misija.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!