NaslovnicaVijestiMax Allegri će prihvatiti posao u Arsenalu, samo ako mu ispune jedan...

Max Allegri će prihvatiti posao u Arsenalu, samo ako mu ispune jedan zahtjev!

Max Allegri će prihvatiti posao u Arsenalu, samo ako mu ispune jedan zahtjev! Čini se da je Arsenalovo traženje novog menadžera došlo do kraja. Smatralo se da će Luis Enrique dobiti posao, no sada je glavni konkurent za tu poziciju Massimiliano Allegri, koji bi mogao zamijeniti Arsene Wengera.

Max Allegri će prihvatiti

No, kada su ga pitali o svojoj budućnosti ranije ovog tjedna, talijanski menadžer je nagovijestio da će ispoštovati svoj ugovor sa sadašnjim poslodavcima.

“Imam ugovor sa Juventusom i kao i svake godine, susrest ćemo se na kraju sezone kako bismo planirali budućnost,” rekao je Allegri.

“Potrebno nam je jasno razumijevanje kako bi se ponovo poboljšali. Nismo dosegli svoj maksimum, jer smo izgubili dva finala Lige prvaka.”

Međutim, čini se kao da će Allegri naslijediti Arsene Wengera.

50-godišnjak se navodno sastao sa dužnosnicima Arsenala ranije ovog tjedna, a vjeruje se da su razgovori prošli vrlo dobro.

I sad The Sun tvrdi da će Allegri postati Arsenalov menadžer pod jednim uvjetom.

Allegri vjeruje da trenutna ekipa Arsenala treba veći posao i da će se obavezati da postane njihov menadžer ako mu dadnu 200 milijuna funti za potrošnju.

U izvješću se navodi da je trenutačni menadžer Juventusa rekao Topnicima da mu je potrebna gotovinska garancija, jer planira potrošiti velike novce na pet igrača kako bi ih doveo što prije.

Allegri je analizirao momčad i vjeruje da se trebaju značajno pojačati ako žele osvojiti Premier ligu.

U izvješću se navodi da bi Arsenal mogao prihvatiti ovaj dogovor i navodno bi Allegri odmah prihvatio posao.

Dakle, jednostavno je. Ako Allegrijeva ambicija bude ispraćena od odbora Arsenala, on će preuzeti posao na svoja ramena.

Čini se da će to biti win-win za navijače Arsenala.

Ne samo da bi dobili menadžera svjetske klase, već bi mu dali i sredstva koja su potrebna da se bore na više frontova.

Jasno je da se momčad Arsenala i dalje treba masovno ojačati, a Allegrijeva ambicija će biti nešto što će navijači Topnika pozdraviti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!