NaslovnicaVijestiMbappe i Buffon iznijeli očekivanja pred polufinale Lige prvaka

Mbappe i Buffon iznijeli očekivanja pred polufinale Lige prvaka

Nogometaši Monaca, najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnje Lige prvaka, dočekat sutra u prvom meču polufinala Juventus, ekipu koja je u prethodnoj rundi eliminirala Barcelonu i ujedno primila samo dva gola na 10 ovosezonskih utakmica u elitnom natjecanju.

Lige prvaka

Lider francuskog prvenstva predvođenom “čudom od djeteta” Kylianom Mbappeom u eliminacionoj fazi već je izbacio Manchester City i Borussiju iz Dortmunda, ukupno je postigao 19 golova ove sezone na euro sceni i sada želi srušiti najbolju obranu na Starom kontinentu.

“Liga prvaka za mene je dječački san. Ove sezone napravili smo sjajne stvari, ali ne želimo da se zaustavimo. Želimo ono što nijedna generacija kluba nije uspjela – plasman u finale”, izjavio je Mbappe, koji nije ni bio rođen kada su se dva kluba sastala u polufinalu 1998. godine.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Juventus je tada slavio u Torinu 4:1, uz hat-trick Alessandra Del Piera, dok je u revanšu bilo 2:2, pa je talijanski tim prošao u finale gdje je poražen od Reala povijesnim pogotkom Predraga Mijatovića.

Kapetan Juventusa Gianluigi Buffon tada je bio član Parme, ali je već bio A reprezentativac Italije, a potom sudjelovao i na SP u Francuskoj.

“Bili smo odlični protiv Barcelone, nismo primili gol u dva meča, ali sada nas očekuju dvije potpuno drugačije utakmice. Monaco ima izuzetan potencijal, ali vjerujem u nas”, poručio je Buffon.

Monaco v Juventus: Najbolji napad u Ligi prvaka protiv gospodara obrane

Navijači Uniteda nisu oduševljeni: “Ako ga dovedemo, prestajem gledati nogomet!”

Žalio se na rasizam sucu, pa dobio žuti karton!

Monacu je ovo četvrto polufinale, u finale su prošli samo 2004. kada su izgubili od Mourinhovog Porta, dok je Juventus osam puta uspješno prebrodio polufinale, s tim da su u finalima zabilježili samo dva trijumfa i šest poraza, posljednji prije dvije godine protiv Barcelone u Berlinu.

Monaco će biti jači za Fabinha, koji zbog kartona nije igrao u revanšu protiv Dortmunda, dok će u ekipi Juventusa izostati suspendirani Sami Khedira, čije mjesto startnih 11 će zauzeti Claudio Marchisio.

Prvi meč polufinala Lige prvaka između Monaca i Juventusa igra se sutra od 20.45 sati na stadionu Louis II.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!