NaslovnicaVijestiMbappe odgovorio na interesovanje Reala, donio odluku gdje nastavlja karijeru

Mbappe odgovorio na interesovanje Reala, donio odluku gdje nastavlja karijeru

Najbolji mladi nogometaš SP u Rusiji, i osvajač naslova prvaka svijeta sa Francuskom Kylian Mbappe odgovorio na interesovanje Reala iz Madrida, te razriješio dileme o tome gdje će igrati sljedeće sezone.

U Parizu mu je ipak najljepše. Kylian Mbappe (19), reprezentativac Francuske i najbolji mladi nogometaš SP u Rusiji, poslije pobjede u finalu protiv Hrvatske (4:2) i osvajanja titule svjetskog prvaka, izjavio je da sigurno ostaje u Paris Saint-Germainu.

Madridski Real je proteklih dana najavljivao da će dovesti Mbappea za rekordan transfer. Međutim, mladi as je demantovao te priče i naglasio da nema namjeru da menja klub.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Srećan sam u Parizu. Imam još nekoliko godina ugovora. Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Ostajem u Paris Saint-Germainu 100 posto” rekao je Mbappe.

Mbappe je bio strijelac u finalu, što mu je bio četvrti gol na putu ka drugoj svjetskoj tituli Les Bleusa.

“Osvajanje Svjetskog prvenstva je najsrećniji dan u mom životu. Put je bio dug, ali je vrijedilo. Učinili smo našu zemlju ponosnom, to je bila naša dužnost. Želim da budem još bolji, ali biti svjetski prvak je mnogo dobra stvar.”

Mladi as je pokazao i humanost, pošto je premije za naslov prvaka od 553.000 eura poklonio u dobrotvorne svrhe, djeci sa invaliditetom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!