NaslovnicaVijestiMbappe otkrio da se prvo sastao sa menadžerom iz Premier lige, a...

Mbappe otkrio da se prvo sastao sa menadžerom iz Premier lige, a zatim se odlučio preći u PSG

U ovo vrijeme prošle godine bi vam oprostili kada bi vas pitali za Mbappea, a vi ne biste znali tko je to. Francuski Tinejdžer je imao samo jedan gol u seniorskoj ekipi i još uvijek nije igrao u Ligi 1 i Ligi prvaka.

Mbappe otkrio

Sada, Kylian Mbappe je na svakoj naslovnici u Francuskoj, a uspio je da dođe i do polufinala Lige prvaka, a čak je postao i drugi naskuplji igrač na svijetu.

Nije loša godina za Mbappea.. 18-godišnjak je postao najtraženija imovina europskog nogometa nakon što je postigao 26 golova u 44 utakmice prošle sezone, vodeći Monaco do naslova Lige 1 poslije 17 godina i zaradivši svoje prve utakmice za reprezentaciju u tom procesu.

[su_bonus]

Bilo je teže imenovati klubove koji nisu bili povezani sa Francuzom tijekom ovog ljeta, sa Real Madridom, Barcelonom, Manchester Cityjem, Arsenalom i PSG-om, koji su bili najviše povezivani sa napadačem. Parižani su na kraju pobijedili, uzimajući Mbappea na posudbu prije nego što ga sljedeće ljeto plate 166 milijuna funti.

Ali, Mbappe se nije samo susreo sa klubom iz Pariza prije nego što se odlučio preći tamo ovog ljeta. Susreo se i sa sunarodnjakom Francuzom Arsene Wengerom.

Govoreći za Telegraph, Mbappe je otkrio da se sastao sa menadžerom Arsenala, no njegove namjere su uvijek bile da se pridruži PSG-u.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Da, susreo sam se sa Wengerom, koji je izvrstan trener i u Francuskoj ima veliku reputaciju, dobro je cijenjen i zna kako razviti mlade igrače. To je bila prava opcija za mene. No, PSG je bio glavna opcija.”

“Izmjerili smo prednosti i nedostatke svih klubova, ali moja obitelj mi je rekla da to mora biti moja odluka i ona koju moram napraviti. Također je morala biti dugoročna odluka. Tako sam došao ovdje kako bi se razvijao.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!