NaslovnicaVijestiMbappe otkrio zašto je odbio Real Madrid

Mbappe otkrio zašto je odbio Real Madrid

Najtalentiraniji tinejdžer svijeta u intervjuu za Madridsku Marcu otkrio je zašto je odabrao PSG, a ne Real Madrid. Također prokomentirao je i svoje idole iz djetinjstva – Cristiana Ronalda, Karima Benzemu i Zinedinea Zidanea te se dotaknuo svog suigrača i prijatelja Neymara.

Mbappe otkrio

Prvo pitanje novinara iz Madrida bilo je naravno – Zašto si odabrao PSG, a ne Real Madrid?

  • “Odabrao sam PSG radije nego li Real Madrid jer je PSG klub iz mog grada! Želio sam se vratiti u Pariz.” kaže 19-ogodišnji Kylian Mbappe koji je rođen u Bondyju, sjeveroistočnom dijelu Pariza.
  • “Nije bilo lako odlučiti gdje otići. Kao dijete sam uvijek navijao za Real Madrid, no odlazak u Madrid značilo je drugi grad, druga država, drugi jezik. Želio sam natrag u Pariz, presretan sam situacijom u PSG-u. Stvari za sada idu sjajno za nas.”

[su_no1forfootball]

  • “Bilo je mnogo glasina o tome ću preći u Real i istina je da smo dugo razgovarali, no to je sada prošlost za Real Madrid i za mene. Sada igram za PSG i branit ću ove boje 100%, a odlazak na Bernabeu bit će prilika da igramo protiv Reala i da ih pobijedimo. Real Madrid je za mene najbolji klub na svijetu, ali idemo na njihov stadion kako bi poslali poruku čitavom svijetu.”

Mbappe o Cristianu Ronaldu

“Cristiano Ronaldo je heroj moga djetinjstva i bilo je nevjerojatno upoznati ga kada sam posjetio Valdebebas. Ja sam osoba koja je vrlo kompetitivna – uvijek želim samo pobjedu, pobjedu, pobjedu! Nije bitno tko je protiv mene, protiv nas – idemo po pobjedu! Jako sam mu se divio dok sam bio mlađi, ali sada je to gotovo, iako od nekoga tko je osvojio 5 ‘Zlatnih lopti’ može se puno naučiti.”

Mbappe o Neymaru

“Neymar je ovdje, on je moj suigrač i mislim da je on na gotovom istoj razini kao i Cristiano Ronaldo. Ljudi misle da je Neymar na terenu sebičan, da igra samo za sebe, da uživa samo u trikovima i driblanju, ali kada dijelite svlačionicu s njim shvatite da uopće nije takav. Istina je drugačija, on je jako dobra osoba i uvijek igra za tim. Nitko ne dribla kao Neymar i naravno da ima slobodu u tome, on je igrač koji radi razliku i koji će nam pomoći da osvajamo trofeje.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mbappe o Zidaneu

“Zidane je također jedan od idola mog djetinjstva. Svi u Francuskoj obožavaju Zidanea. Svi koje vole nogomet znaju da je Zidane nešto posebno. Ono što je postigao kao trener Real Madrid jednako je impresivno kao i njegova igračka karijera. Siguran sam da biti trener Real Madrida nije lako, stalno je pod pritiskom, ali to zna još od vremena kada je igrao za njih. Njega svi cijene i zaista mi je drago zbog svega što je postigao kao trener.”

Mbappe o Benzemi

“Mi ga gledamo kao sjajnog igrača. Ne znam što se točno dogodilo da Karim ne igra za reprezentaciju i ne mogu baš komentirati tu situaciju. To je nešto između njega i izbornika, ali što sigurno znam je da je Benzema vrhunski igrač.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!