NaslovnicaVijestiMbappe privukao interes velikana, Ibrahimović pričao o mogućem odlasku, Chelsea želi Barkleya

Mbappe privukao interes velikana, Ibrahimović pričao o mogućem odlasku, Chelsea želi Barkleya

Krilni igrač Monaca Kylian Mbappe nalazi se na radaru Manchester Uniteda, Barcelone i Real Madrida nakon fenomenalne forme ove sezone.

Mbappe privukao interes velikana

‘Crveni vragovi’ su sinoć na uzvratnu utakmicu osmine finala između Monaca i Manchester Cityja poslali skauta Marcela Bouta da gleda 18-godišnjeg Francuza. Pored njih, interes već duže vrijeme pokazuju Barcelona i Real Madrid

Trener Uniteda Jose Mourinho želi napraviti izmjene ovog ljeta u napadačkom dijelu, a klub bi trebao napustiti legendarni Wayne Rooney, dok bi Michaela Carricka mogao zamijeniti također igrač Monaca, 22-godišnji Bakayoko, koji je sinoćnjim golom donio ‘Kneževima’ prolazak u četvrtfinale.

Zlatan Ibrahimović izazvao Mayweathera na borbu

Old Trafford bi na ljeto mogao napustiti i Zlatan Ibrahimović, koji je priznao da ne bi imao ništa protiv prelaska u Napoli, iako je trenutno sretan u Manchesteru.

35-godišnjak je u Englesku stigao prošlog ljeta, kada je potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju produženja na dodatnu godinu, ali njegov agent Mino Raiola je također potvrdio da je Napoli pokazao interes za Ibru.

Ibrahimović je o interesu Napolija rekao: “Nikad se ne zna, ali ja sam sretan ovdje. Čekat ćemo i vidjeti što će se dogoditi.”

nije vjerovao

Kako piše engleski The Telegraph, novi trener Chelseaja Antonio Conte u svoj tim želi dovesti veznjaka Evertona Rossa Barkleya.

Englezu ugovor sa ‘karamelama’ ističe sljedeće godine, a ‘Plavci’ to žele iskoristiti i dovesti ga za tek oko 30 miliona funti. Stamford Bridge bi sljedećeg ljeta trebao napustiti Cesc Fabregas, dok Nemanja Matić razmatra svoju budućnost u klubu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!