NaslovnicaVijestiMbappe uvjeren u prolaz protiv Real Madrida

Mbappe uvjeren u prolaz protiv Real Madrida

Golden Boy 2017, najtalentiraniji tinejdžer svijeta Kylian Mbappe vjeruje kako je njegov novi klub – PSG dovoljno dobar da u osmini finala Lige prvaka izbaci ‘kraljevski klub’ koji je od 2010. godine svaki puta igrao minimalno polufinale najelitnijeg klupskog natjecanja, a u zadnje 4 godine čak 3 puta su dizali ‘klempavi’ trofej.

18-ogodišnji Kylian Mbappe koji je bio najveća želja Real Madrida u prethodnom prijelaznom roku sada će u dresu PSG-a igrati protiv Real Madrida u osmini finala Lige prvaka. Kraj prethodne sezone svi su pričali o supertalentu iz Monaca koji je zabio 6 golova u svojih prvih 6 utakmica knock-out faze Lige prvaka i tako dovukao Monaco u polufinale Lige prvaka izbacivši prije toga Manchester City i Borussiju Dortmund.

[su_cashout]

Real Madrid prodao je Moratu, Danila, Mariana Diaza i Jamesa, skupljali su novce jer su znali da mladi Francuz neće biti jeftin, no na kraju je ipak presudila visina plaće. Real Madrid ima strogu hijerarhiju u svlačionici i zna se tko smije imati koliku plaću. Florentino Perez znao je da tinejdžeru ne može dati plaću od 15-ak milijuna eura i tako poremetiti hijerarhiju. Zadnji dan prijelaznog roka Mbappe je obukao dres PSG-a.

Mbappe: “Naravno da možemo poraziti Reala…”

U intervjuu za Telefoot Mbappe tvrdi: “Naravno da možemo poraziti Real Madrid. Tko će u to vjerovati, ako nećemo mi sami?”

“Znamo da to neće biti nimalo jednostavan i lagan zadatak. Naporno ćemo raditi do trenutka kada za to dođe vrijeme. Bit ćemo spremni za Real.”

[su_live_koeficijenti]

Na upit novinara o tome kako se osjećao kada je saznao da igraju protiv prvaka Europe, Mbappe odgovara:

“Moja reakcija bila je normalna i prirodna. Da bi ste osvojili Ligu prvaka morate igrati protiv najboljih, a Real Madrid svakako je jedna od najboljih ekipa u Europi.”

“Bit će to sjajna prilika za nas da dokažemo sve kvalitete koje imamo.”

Mladi Francuz odbio je odgovoriti na usporedbe s Cristianom Ronaldom, njegovim idolom iz mladosti.

“Utakmica je najbitnija. Ja predstavljam Francusku, mi smo jedina momčad iz Francuske koja se kvalificirala u knock-out fazu Lige prvaka, tako da su individualne usporedbe po strani.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!