NaslovnicaVijestiMbappe želi samo u jedan klub

Mbappe želi samo u jedan klub

Mlada francuska nogometna zvijezda Kylian Mbappe želi napustiti Monaco, a danas je u razgovoru s predsjednikom “kneževa” Dmitryijem Rybolovlevim bio izričit: hoće samo u jedan klub, i to u Real Madrid.

samo u jedan klub

Sve se ipak vrti oko najavljenog odlaska Cristiana Ronalda iz Madrida, a za cifru od 200 milijuna eura koju nudi, prije svih Manchester United, Real može kupiti Mbappea i još nekoliko europskih nogometnih zvijezda. Mbappe, navodno, košta 100 milijuna eura!

Navodno, on je u razgovoru sa predsjednikom Monaca izrazio želju da pređe samo u jedan klub, i to u madridski Real, aktualnog prvaka Europe.

[su_no1forfootball]

“Sa familijom idem na zasluženi odmor, gdje ću donijeti odluku o nastavku karijere. Na kraju će se najviše pitati i klub, jer ja nisam slobodan nogometaš i imam validan ugovor.” rekao je Mbappe za kojeg bi Real Madrid mogao platiti rekordnu svotu novca da bi ga doveli u svoje redove.

Pele: On je bez sumnje najbolji igrač na svijetu

Mino Raiola objasnio zašto Gianluigi Donnarumma ne želi produžiti ugovor sa Milanom

“Real me želi dovesti još od kad sam imao 14. godina” rekao je Mbappe.

Za francuski Telefoot, Mbappe je još govorio i o Ligi prvaka: “Osvajanje Lige prvaka je moj najveći san. To je najveeć takmičenje na svijetu i želio bih nekada da ga osvojim a to mogu postići ukoliko nastavim da radim kao što sam do sada radio” za kraj je rekao Mbappe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!