NaslovnicaVijestiMcClarenova budućnost u Newcastle-u će biti odlučena danas

McClarenova budućnost u Newcastle-u će biti odlučena danas

McClarenova budućnost u Newcastle-u će biti odlučena danas. Vlasnik kluba Mike Ashley će danas održati sastanak sa izvršnim direktorom Lee Charnleya i razgovarati o budućnosti 54-godišnjeg menadžera kluba sa St. James Parka nakon niza loših rezultata, koji su Svrake spustile na dno tabele.

McClarenova budućnost u Newcastle-u će biti odlučena danas

O budućnosti Steve McClarena kao Newcastle-ovog menadžera će se odlučivati danas, navode izvještaji sa Northern Echo-a.

54-godišnjak je pod velikim pritiskom nakon poraza od Bournemoutha (3-1) kod kuće, što Newcastle-a ostavilo na 19. poziciji na tabeli Premier lige, nakon što su izgubili posljednje tri utakmice.

Vlasnik Mike Ashley će igrati ključnu ulogu u odluci i ozbiljno će razgovarati o budućnosti MCClarena, sa izvršnim direktorom Lee Charnleyom, jer očajnički želi zadržati Newcastle u Premier ligi.

Nakon što je završio igračku karijeru, McClaren je počeo svoju trenersku u mlađim ekipama Oxford Uniteda, gdje je Denis Smithe bio menadžer. Vratio se u Derby County 1995. godine, gdje je bio asistent menadžeru Jim Smithu.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Uspjeli su da prođu u Premier ligu u svojoj prvoj sezoni zajedno. Ranih 1999-ih, McClaren se preselio u Manchester United, gdje je bio asistent Alexu Fergusonu, mijenjajući Brian Kidda. U to vrijeme se nije baš znalo za njega, te je bio predstavljen od strane Martin Edwardsa kao “Steve McClaridge”, možda ga je pomiješao sa bivšim napadačem Leicester Cityja, Steve claridge-om.

Njegova prva sezona u Unitedu je bila savršena, osvajajući trostruku krunu, gdje su osvojili Premier ligu, FA kup i Ligu prvaka.

Oktobra 2000. godine, McClaren je izabran za trenera engleske reprezentacije od strane Peter Taylora, tadašnjeg glavnog menadžera. Ostao je na toj poziciji i pod vodstvom Sven-Goran Erikssona do 2002. godine, gdje kombinirao posao sa klubovima također.

Međutim, vratio se da radi kao asistent Erikssonu prije Eura 2004. godine, zbog toga što je Brian Kiddu pronađen rak prostate i morao je hitno na operaciju.

Vodio je Middlesbrogh, Twente, Wolfsburg, Nottingham Forest, QPR, Derby County i sada je trenutno u Newcastle-u, ali kako stvari stoje neće se dugo zadržati.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!