NaslovnicaVijestiMEGA MOMČAD: Mourinho pripremio 250 milijuna za 3 zvijezde!

MEGA MOMČAD: Mourinho pripremio 250 milijuna za 3 zvijezde!

Manchester United pripremio je oko 250 milijuna eura za dovođenje tri nogometna superstara, riječ je o tri igrača koji su među najboljima na svijetu na svojoj poziciji. Riječ je najskupljem igraču Real Madrida u povijesti, o Srbinu o 100 milijuna eura i Brazilcu iz Juventusa.

Manchester United ovo je ljeto već doveo Dalota za 22 milijuna eura te Freda za 50 milijuna, a pripremili su i još 250 milijuna eura za dovođenje Sergeja-Milinkovića Savića iz Lazija za otprilike 120 milijuna eura, Alexa Sandra iz Juventusa za otprilike 50 milijuna eura, a nadaju se i da će dovesti Garetha Balea za cijenu od 80-ak milijuna eura.

[su_bonus]

Ukoliko Manchester United i ovo ljeto kani potrošiti 300 milijuna eura na pojačanja zasigurno će morati nešto i prodavati. Među prvima koji se spominju za otpis nalazi se Anthony Martial, a na popisu su također i Luke Shaw, a spominje se i odlazak Paula Pogbe.

Sve se više priča o tome kako bi dovođenje Garetha Balea mogla bi zamjena Bale za Pogbu ili Bale za De Geu jer i jedni i drugi žele izbjeći kazne zbog nepoštivanja FFP-a. Manchester United već godinama troši 100-200 milijuna eura po sezoni samo na pojačanja, a s druge strane Real je ovo ljeto naumio kupiti Neymara Juniora, a taj ih transfer neće doći ispod 200 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

O dolasku Alexa Sandra na otok piše se već dugo i sam je igrač izjavio kako ga privlači izazov igranja u Premier ligi. Juventus je spreman prodati Alexa Sandra ukoliko dođe dobra ponuda. No, ono zvučnije pojačanje iz Serie A nije iz Juventusa već i Lazija.

Riječ je Milinkoviću-Saviću, Srbinu od 100 milijuna eura za kojeg se već sada spominju cifre od 120 i 150 milijuna eura. Lazio je u zadnjem kolu Serie A izgubio mjesto u Ligi prvaka tako da će Sergej Ligu prvaka igrati u nekom drugom dresu, a ne kluba iz Rima. Naime, za SMS-a su zainteresirani Real Madrid, Manchester United, PSG i Juventus.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!