NaslovnicaVijestiMEGA MOMČAD: Ovo će biti momčad Intera za lov na titulu Serie...

MEGA MOMČAD: Ovo će biti momčad Intera za lov na titulu Serie A!

Trener Intera, Luciano Spalletti slaže mega momčad za lov na titulu prvaka Italije. Momčad iz Milana ima ambiciju da se vrati na tron Italije, a ovo je momčad s kojom će Spalletti to pokušati srušiti ‘Staru damu’ i preuzeti tu krunu.

Inter priprema sasvim novu momčad od početka iduće sezone. Mediji u Italiji pišu kako bi momčad Intera od sljedeće sezone trebala izgledati ovako:

Golman – Samir Handanović
Obrana – Kwadwo Asamoah, Milan Škriniar, Joao Miranda, Aleix Vidal
Veza – Mousa Dembele, Marcelo Brozović, Radja Nianggolan
Napad – Ivan Perišić, Mauro Icardi, Malcom

[su_cashout]

U tom su timu novi: Asamoah, Vidal, Dembele, Nianggolan i Malcom, čak 5 od ukupno 11 prvotimaca.

Transfer Malcoma iz Bordeauxa trebao bi biti težak oko 40 milijuna eura. Dugo se pričalo o transferu Malcoma u Bayern ili Arsenal, ali na kraju je u priču ušao Inter koji je sada vrlo blizu njegovog potpisa.

Mousa Dembele iz Tottenhama bi mogao doći u transferu koji bi uključivao odlazak Joao Marija u drugom smjeru + 12 milijuna funti. Ono što je specifično uz ovaj transfer je da navodno uključuje odlazak u Kinu, u Suning, klub kojeg drži isti vlasnik kao i Inter.

[su_bet365_app]

Transfer Radje Nianggolana u Inter je sada već vrlo vjerojatan, pitanje je samo hoće li Roma za njega dobiti 35-40 milijuna eura što oni traže ili će dobiti 25 milijuna eura + nekoliko talentiranih igrača iz svoje škole nogometa što oni nude. Osobni dogovor Radje i Intera navodno je već sklopljen.

Kwadwo Asamoah već je službeno novi igrač Intera i u njihove redove dolazi od 1.7.2018. godine kao slobodan igrač . Aleix Vidal u Inter bi trebao doći samo na posudbu, a kako pišu mediji u Kataloniji – Barca i Inter vjerojatno će pristati na to da Inter može otkupiti Vidala nakon jedne sezone za 10 milijuna eura. Da bi Inter mogao kupiti sve te igrače – netko će morati i otići. Priča o mogućem odlasku Icardija, Brozovića i Vecina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!