NaslovnicaVijestiMemphis Depay karijeru nastavlja u Lyonu? United prihvatio ponudu

Memphis Depay karijeru nastavlja u Lyonu? United prihvatio ponudu

Manchester United će imati opciju da otkupi ponovo Memphisa Depaya nakon što Lyon je prihvatio ponudu i kada konačno potpiše ugovor sa nizozemskim nogometašem. Lyon će platiti početnu naknadu od iznosu 16 milijuna funti za Depayja, koja bi mogla porasti do čak 21.7 milijuna eura, a to sve ovisi o njegovom uspjehu u francuskom klubu.

prihvatio ponudu

Osim toga, iz Lyona su pristali da daju procenat Manchester Unitedu od sljedeće prodaje Depaya. Depay je sa francuskim prvoligašem dogovorio ugovor od četiri i pol godine, koji će ga za Lyon vezati do kraja 2021. godine. Nizeozmac je zarađivao oko 100.000 funti tjedno na Old Traffordu.

Depay će se zaputiti u Lyon u srijedu navečer, a za četvrtak je planiran medicinski pregled. Lyon se nada da će medicinski testovi proći bez problema. United je Dapaya kupio za oko 25 milijuna funti od PSV-a u lipnju 2015. godine.

Taj ugovor je potpisao Louis van Gaal, a zatim je Depay odlično krenuo u dresu ‘Crvenih đavola’ ali dobra forma nije dugo trajala. Depay je čak bio izostavljen iz prvih 18 za finale FA kupa.

Depay je nedavno razgovarao sa sadašnjim trenerom Manchester Uniteda, Joseom Mourinhom s kojim je utvrdio da je najbolja opcija da nizozemski nogometaš napusti Old Trafford. Zanimljivo, Depay nije započeo nijednu premierligašku utakmicu ove sezone.

Everton, Nice i Roma su također bili zainteresovani za usluge nizozemskog napadača, ali je United na kraju prihvatio ponudu Lyona za nizozemskog igrača.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!