NaslovnicaVijestiMemphis Depay otkrio zašto ga je Jose Mourinho 'otjerao' iz Manchester Uniteda

Memphis Depay otkrio zašto ga je Jose Mourinho ‘otjerao’ iz Manchester Uniteda

Kada je Memphis Depay stigao na Old Trafford, svi su predviđali da će postati novi Cristiano Ronaldo, ali to se nije ostvarilo.

Memphis Depay otkrio zašto ga je Jose Mourinho 'otjerao'

Stvari nisu išle po planu za mladog Nizozemca, koji je početkom ove godine prodan u Lyon za 16 miliona funti, samo dvije godine nakon što je stigao u United za 25 miliona funti.

Otkako je stigao u Francusku, nizozemski reprezentativac ponovo igra u staroj formi, a za engleske medije je objasnio zašto mu je Mourinho rekao da može napustiti klub.

“Nemam ništa loše protiv Mourinha. Radio sam ono što sam morao raditi na treninzima. Naravno, nisu mi bile jasne njegove odluke, ali on je šef. Morao sam ih prihvatiti. Mislim da nisam bio dovoljno dobar za njega, ali to je u redu, sada pokazujem svoj kvalitet u novom klubu. Vratit ću se u sami vrh.”

“Odlazak iz Manchester Uniteda? To nije bila teška odluka, mlad sam, moram igrati. Zadnji put kada sam odigrao svih 90 minuta prije dolaska u Lyon bilo je čak prije godinu dana, što je nevjerovatno.”

Depay je u deset nastupa za Lyon, koji je trenutno četveroplasirani na tabeli, postigao pet golova i upisao dvije asistencije. Manchester United je, s druge strane, na šestom mjestu sa 49 osvojenih bodova iz 26 odigranih utakmica.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!