NaslovnicaVijestiMemphis Depay otkrio zašto je bio tako loš u Manchester Unitedu

Memphis Depay otkrio zašto je bio tako loš u Manchester Unitedu

Kada je Memphis Depay potpisao za Manchester United iz PSV-a za 25 milijuna funti u 2015. godini, mislili su da su uspjeli dovesti jednog od najboljih talenata u Europi.

Memphis Depay otkrio

Sigurno je reći da, iz jednog ili drugog razloga, to nije baš ono što su dobili. Depay je u velikoj mjeri razočarao tijekom svojih 18 mjeseci boravka na Old Traffordu, postigavši gol samo dva puta u 33 nastupa u Premier ligi.

Nakon što je potpisao i ustrajao sa Louis van Gaalom, Jose Mourinho je brzo odlučio da nije dovoljno dobar kada je preuzeo klub 2016. godine

U stvari, igrao je samo osam utakmica pod vodstvom portugalskog stručnjaka prije nego što je prodan Lyonu u siječnju prošle godine, za naknadu koja bi mogla porasti na 22 milijuna funti.

[su_bonus]

Neobjašnjivo, Depay je pogodio formu u Francuskoj, bez ikakvih znakova nedosatatka forme koju je imao u Unitedu.

Nizozemac već ima devet golova i šest asistencija u 27 utakmica u Francuskoj ligi, dok također ima tri gola i tri asistencije u Europskoj ligi.

Zato se postavlja pitanje, što je išlo tako loše za njega u Engleskoj?

Pa, Depay sam misli da zna što stoji iza njegove loše forme u Engleskoj.

Priznao je da jednostavno nije bio sretan što se smjestio na sjeverozapadu Engleske. Ipak, Depay je izuzetno zadržao samopouzdanje u svoju sposobnost i tvrdi da još uvijek ima kvalitetu da bude najbolji igrač na svijetu.

“Znam kako to radi u nogomet,” započeo je. “Ja sam taj koji dobiva sve udarce. ‘Memphis je lud’, ‘Memphis radi to..'”

“Ne mogu biti nitko osim Memphisa. Pokušao sam to i nisam bio sretan sa sobom. U Manchesteru nisam bio sretan sa sobom.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Kako mogu biti veliki nogometni igrač ako nisam sretan sa samim sobom? Pogledao sam se u zrcalo i nisam bio sretan, bio sam tužan. Sada sam sretan.”

“Iskreno, u smislu kvalitete…ništa mi ne nedosataje da budem najbolji na svijetu. Nisam arogantan, ali moram biti dosljedan.”

Depay je u pravu u nekim aspektima, jer se jasno teže usredotočiti na obavljanje vašeg posla ako niste zadovoljni na terenu.

Međutim, ako je on dobar kao što misli da jest, sigurno bismo vidjeli neku njegovu kvalitetu u Premier ligi, a ne samo u Francuskoj.

Ako ipak nastavi sa istim tempom, možda će postojati još jedna ekipa u Engleskoj koja mu je spremna dati još jednu priliku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!