NaslovnicaVijestiZaboravljena zvijezda Barcelone kaže da se neće vratiti u klub dok je...

Zaboravljena zvijezda Barcelone kaže da se neće vratiti u klub dok je Xavi menadžer

Barcelonin oporavak pod vodstvom Xavija doživio je određeni zastoj ove sezone, s trenutnim zaostatkom od osam bodova u utrci za naslovom La Lige. Nedavni ponižavajući poraz od 4-1 od Real Madrida u finalu španjolskog Superkupa bio je najnoviji udarac bivšem veznjaku Barce i Španjolske, a pritisak sada raste na Camp Nou.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako 43-godišnjak može dobiti zasluge za rad koji je obavio s klubom, posebno uzimajući u obzir financijski i igrački nered u kojem se Barca nalazila kad je stigao 2021. godine, nije svatko povezan s klubom njegov najveći obožavatelj.

Sergino Dest bio je jedan od najuzbudljivijih mladih talenata kada je došao u Barcu iz Ajaxa 2020. godine. Katalonski klub dogovorio je posao vrijedan do 23,8 milijuna funti i dao je tada 19-godišnjaku ugovor s otkupnom klauzulom od 400 milijuna eura.

Međutim, Dest je pao u drugi plan, a njegova situacija samo se pogoršala pod Xavijem prošle sezone. Kako bi obnovio karijeru, desni bek pridružio se PSV Eindhovenu na posudbu prošlog ljeta, gdje je pomogao nizozemskom klubu da ostvari pobjedu u svih 17 utakmica u kojima je igrao.

Unatoč impresivnim nastupima u Nizozemskoj, zvijezda USMNT-a isključila je povratak u Barcelonu dok je Xavi još uvijek trener.

Na pitanje hoće li se vratiti na Camp Nou, Dest je rekao: “Samo ako se situacija tamo promijeni. Xavi je još uvijek tamo. Trenutno ne, to će biti preteško.”

Što se tiče njegove budućnosti, nastavio je: “Mislim da imaju nešto za reći Barcelona, PSV i ja. I trenutno je prerano govoriti o tome. Svaki igrač ima svoje ciljeve i želi igrati na vrhu, to se odnosi i na mene.

“Dugoročno želim se vratiti na razinu s koje dolazim. Ali sezonu poput ove, jednostavno trebam uživati. Dakle, sada je moj potpuni fokus na PSV-u. Na kraju sezone ćemo dalje razmotriti. Možda ostanem, možda odem.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!