NaslovnicaVijestiMemphis Depay: Želim postati najbolji na svijetu

Memphis Depay: Želim postati najbolji na svijetu

Igrač Manchester Uniteda, Memphis Depay, nada se da će u Manchester Unitedu jednog dana postati najbolji igrač na svijetu.

depay

Nizozemski reprezentativac je na početku sezone stigao u klub iz PSV-a, te je imao odličan start sezone postigavši dva gola u prve tri utakmice. Međutim, u posljednje vrijeme mu baš i ne ide, kao ni cijelom timu.

U sljedećih 20 utakmica uspio je biti strijelac samo tri puta. Depay kaže da mu treba više vremena da se smjesti u novom klubu i u novoj ligi, koja je dosta kvalitetnija u odnosu na nizozemsku.

“Želim postati zvijezda, neuspjeh nije opcija. Želim što je više moguće, želim postati najbolji igrač na svijetu”, izjavio je Depay.

[su_unibet_advent_calendar]

“To je moj cilj i mogu se nositi sa svim pritiskom. Mnogo sam se razvio u posljednja tri ili četiri mjeseca, a sada to moram pokazati i na terenu golovima i asistencijama. Razlika između Premier lige i Eredivisie je ogromna. Defanzivci su fizički dosta jači, uvijek su spremni i ne boje se ničeg. To je sve novo za mene i moram se naviknuti.”

“U Premier ligi se od vas očekuje da uvijek budete najbolji. Atmosfera i navijači vas prisiljavaju da date sve od sebe. Dobro nije dovoljno u timu kao što je United. Frustrirajuće je što još nisam pokazao što sve mogu učiniti, jer ja znam da mogu puno bolje od ovoga. Moram se naviknuti na Premier ligu i na novi život u Engleskoj.”

“Dosta stvari se promijenilo. Naravno, svi očekuju instantni uspjeh od mene, ali to nije uvijek realno za očekivati.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!