NaslovnicaVijestiMenadžer hrvatskog nogometaša: Mandžukić i Pjanić su Pjaci poput braće

Menadžer hrvatskog nogometaša: Mandžukić i Pjanić su Pjaci poput braće

Hrvatski nogometaš u redovima Juventusa koji je ljetos došao iz Dinama, Marko Pjaca već od početka listopada vuče ozljedu fibule, a posljednji testovi su pokazali da ozljeda pjace i nije tako bezazlena. Talijanski mediji kontaktirali su njegovog menadžer-a, Marka Naletića od koga su pokušali dobiti nešto više informacija, ali ni to im nije uspjelo. Naletić je također otkrio kakvu su ulogu imali Mandžukić i Pjanić imali kod prilagodbe Pjace u Juventusu.

markopjacawesthamunitedvjuventusprexgzz3pzpa_cx-640-x-427

“Ja nisam zdravstveni radnik pa mi je teško komentirati situaciju. Situacija je osjetljiva i prvi testovi nisu sa sigurnošću pokazali o čamu se radi. Imamo povjerenje u rad Juventusovih liječnika,” rekao je Marko Naletilić Tuttosportu i nastavio:

“Najvažnije je da se on oporavlja, a to iziskuje strpljenje. Nije važno hoće li propustiti jednu utakmicu više, važno je da se on potpuno oporavi i ukloni rizik ponavljanja ozljede.”

“Juventus vjeruje u njega i vidjet će se da će se pojaviti na vrijeme. Trener Allegri smatra da će Pjaca biti otkriće 2017. godine.”

“Šteta je, jer je sada ozlijeđen i Paulo Dybala pa bi dobio više minuta u igri. On je jako svestran igrač i može igrati u više različitih sistema i uloga.”

Naletić je otkrio ko je Pjaci najviše pomogao u redovima Juventusa. Naravno, nije teško pogoditi da se radi o igračima porijeklom iz bivše Jugoslavije, a to su hrvatski nogometaš Mario Mandžukić i Pjanić koji brani boje bosanskohercegovačke reprezentacije.

“Mario Mandžukić i Miralem Pjanić su pomogli Pjaci da se snađe, on na njih dvojicu gleda kao na dva velika brata. Naravno, kada mu se popravi talijanski, još će se bolje slagati i s ostatkom momčadi,” završio je Naletilić.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!