NaslovnicaVijestiMenadžer Manchester Uniteda ima plan koji je nemoguća misija?

Menadžer Manchester Uniteda ima plan koji je nemoguća misija?

Menadžer Manchester Uniteda, Louis Van Gaal ima plan kako da se domogne Lige prvaka u sljedećoj sezoni. Plan koji je zamislio nizozemski strateg nije nimalo jednostavan.

Menadžer Manchester Uniteda

United je trenutno na nezavidnoj poziciji u Premiershipu, nalaze se na šestom mjestu sa tri boda manje i utakmicom više od gradskog rivala, Manchester Cityja koji je na četvrtom mjestu, a to mjesto vodi u najelitnije europsko takmičenje, Ligu prvaka.

Ali, Louis Van Gaal vjeruje da još ništa nije završeno.

“Do kraja sezone je ostalo još devet utakmica, a mi moramo pobijediti u svakoj kako bismo se plasirali u Ligu prvaka. Treba nam 27 bodova, što je teško, ali ne i nemoguće”, poručio je Van Gaal.

Šta mislite, koliko je realno očekivati da se Manchester United domogne Lige prvaka?

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!