NaslovnicaVijestiMenadžer Paula Pogbe nazvao novinare papagajima

Menadžer Paula Pogbe nazvao novinare papagajima

Prethodnih dana akutelna tema u svijetu nogometa svakako je transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, čime bi francuski nogometaš postao najskuplji na svijetu.

Juventus - Napoli

Mediji širom svijeta već su ‘ozvaničili’ prelazak Pogbe iz Juventusa u Manchester United, no njegov agent Mino Raiola koji važi za jednog od najvećih agenata u modernoj eri nogometa uporedio je novinare sa papagajima, te naglasio da nikakav dogovor nije postignut između italijanskog prvaka i Manchester Uniteda kojeg sa klupe predvodi Jose Mourinho.

Raiola se oglasio na svom Twitter profilu rekavši:

”Nikakav dogovor između Juventusa i Uniteda nije postignut. Sve ovo što čitate samo je igra između talijanskih i engleskih novinara tko će prvi prenijeti vijest i tko je profesionalno gori”

Sam francuski nogometaš demantirao je da ga čekaju medicinski testovi u kampu Manchester Uniteda, te da je transfer skoro gotova stvar.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

NBC Sports je danas objavio informaciju da je Paul Pogba prešao ljekarske preglede u Los Angelesu, a istu informaciju kasnije je prenio i Eurosport kao i španjolski Mundo Deportivo. Britanski Daily Mail je čak i objavio informaciju da će Paul Pogba u engleskom klubu nositi dres sa brojem šest.

Ukoliko se transfer ipak ostvari, Manchester United će platiti 120 milijuna eura za Paula Pogbu, dok će procenat od 20% dobiti menadžer Paula Pogbe, Mino Raiola koji je također menadžer i Zlatana Ibrahimovića koji je ovo ljeto prešao u Manchester United.

Što se tiče zarade francuskog reprezentativca u redovima Manchester United ona iznosi čak 290.000 funti na sedmičnom nivou.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!