NaslovnicaVijestiMenadžer progovorio: Yaya Toure će igrati za Manchester United?

Menadžer progovorio: Yaya Toure će igrati za Manchester United?

Menadžer Yaye Tourea, Dimitri Seluk dao je intervju za Sky Sports u kojem se jasno vidi njegovo nezadovoljstvom statusom Tourea u Manchester Cityju. Turski menadžer kaže da će odmah potpisati ponudu ako je dobiju od nekog drugog kluba. Seluk je već u nekoliko navrata optuživao Pepa Guardiolu, trenera ‘Građana’. Seluk kaže da bi Toure mogao igrati i za Manchester United, da im to ne predstavlja nikakav problem.

za manchester united

“Ako dobijemo ponudu nekog drugog kluba, odmah ćemo potpisati!”

Što ako je taj klub Manchester United?

“Zašto ne?! Mourinho je jako dobar trener, a Toure je već igrao sa Zlatanom u Barceloni. Ukoliko dođe ponuda Manchester Uniteda, nema problema!”

Pa jesu li vas kontaktirali s Old Trafforda?

“Neću govoriti poimence o klubovima… Trenutačna je situacija ovakva: jučer smo službeno počeli pregovarati s drugim klubovima!”

“Shvaćam da je riječ o velikim rivalima, ali Toureu ni meni to nije problem, problem je za ljude iz Manchester Cityja. Rekao sam im da ću početi pregovarati s drugima, a potom, ako žele, možemo i s njima.”

“Yaya sutra može potpisati za novi klub. Recimo – Chelsea! Pa će Manchester Cityju biti prekasno.Čekali smo do 15. ožujka što će Manchester City reći, a nisu rekli ništa. Prije ožujka nismo razgovarali ni sa kim, ali ne možemo čekati do lipnja bez da i sa kime razgovaramo!”

Turski menadžer kaže da će Yaya ostati u Europi, da MLS i Kina ne dolaze u obzir.

“Neki su me klubovi kontaktirali, imamo tri opcije. I ne govorim pritom o Kini i MLS-u, Yaya će igrati u Europi. Klubovi s kojima sam razgovarao si iz Italije i Španjolske.”

“Engleski klubovi čekali su rasplet situacije s Manchester Cityjem, no ubrzo ćemo početi pregovore i s njima. Yaya mora imati potpisan ugovor s novim klubom prije odlaska na odmor

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!