NaslovnicaVijestiMenadžer: Robert Lewandowski napustit će redove Bayerna

Menadžer: Robert Lewandowski napustit će redove Bayerna

Menadžer zvijezde Bayerna Roberta Lewandowskog otkrio je kako će njegov klijent u budućnosti možda potražiti drugi klub.

OIR_resizer

Poljak, za kojeg je Manchester United nudio 70 milijuna funti, u Bayern je stigao iz redove Borussije Dortmund 2014. godine.

Cezary Kucharski, Poljakov menadžer, otkrio je kako je njegov klijent sretan na Allianz Areni, no kako razmišlja i o odlasku u budućnosti.

“Sretni smo u Bayernu”, rekao je Kucharski za L’Equipe.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti, no više vam ne mogu reći. Za mene, on je najbolja ‘devetka’ na svijetu. Svi znaju cijenu najboljih igrača na toj poziciji.”

“Mislim da ga Bayern ne želi prodati i ne želim pričati o njegovoj cijeni, pogotovo jer se prvenstvo u Njemačkoj danas nastavlja. U nogometu nikada ne znate što će se dogoditi. Najvažnija stvar jest da se on bori za Ligu prvaka.”

Ove sezone Lewandowski je postigao 25 pogodaka u 22 nastupa.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!