NaslovnicaVijestiMenadžer West Hama Slaven Bilić dobio dvije utakmice da sačuva svoj posao

Menadžer West Hama Slaven Bilić dobio dvije utakmice da sačuva svoj posao

Vlasnici West Hama odlučili su da će Slaven Bilić ostati menadžer – zasad, prema Sky izvorima. Razumljivo je da Bilić u sljedeće dvije utakmice treba spasiti svoj posao, inače će dobiti otkaz, gdje će protiv Spursa igrati u srijedu u kupu i protiv Crystal Palacea u Premier ligi u subotu.

Menadžer West Hama

Posao hrvatskog stručnjaka je u opasnosti nakon poraza protiv Brightona kod kuće u petak (0-3).

Unatoč velikom ulaganju u nove igrače u ljeto s dolaskom napadača Javiera Hernandeza i vratara Joe Harta, klub je pobijedio samo dvije od devet ligaških utakmica ove sezone i spustili su se na 16. poziciju na tabeli.

Sky Sports News izvijestio je da se klubski odbor sastaje u subotu kako bi razgovarao o Bilićevoj budućnosti.

[su_no1forfootball]

Suvlasnici David Sullivan i David Gold imaju običaj biti na strani svojih menadžera, no razumljivo je da je klub ‘jako zabrinut’ zbog onog što su vidjeli tijekom ozbiljnog poraza u Londonu.

Dva gola Glenn Murraya i gol Jose Izquierdoa su osudili Čekićare na njihov najgori start sezone od 2010. godine, uzimajući samo osam bodova u devet utakmica.

Bilićev ugovor se završava na kraju sezone i Sullivan je podržao hrvatskog stručnjaka pred utakmicu u petak priznajući da je ‘moralno pogrešno’ otpuštati menadžere i rekao je kako mu želi pružiti priliku dok njegov ugovor ne istekne.

Govoreći nakon poraza u petak, Bilić je rekao: “U ovom trenutku vrlo mi je teško reći nešto pametno, osim što je ovo vrlo razočaravajuće. Kao menadžer preuzimam punu odgovornost.”

Na pitanje da li je uvjeren da će dobiti priliku da okrene West Hamovu formu, odgovorio je: “Odbor će učiniti ono što će učiniti.”

[su_bonus]

“To je njihova odluka. Bili smo u ovoj situaciji i ranije i uspjeli smo se izvući. Kao menadžer vi dobijate pohvale i kao menadžer vi uzimate punu odgovornost. Ja radim sve što mogu da ovo preokrenem.”

Biliće je imenovan kao menadžer West Hama u lipnju 2015. godine, kada je zamijenio Sam Allardycea, koji je napustio uz uzajamnu suglasnost.

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!