NaslovnicaVijestiMenadžer Yaya Tourea: Moj djeda bi osvojio titulu sa Bayernom!

Menadžer Yaya Tourea: Moj djeda bi osvojio titulu sa Bayernom!

Menadžer nogometaša Manchester Cityja, Yaya Tourea, oštro je danas kritizirao trenera momčadi, i rekao da bi Pep Guardiola trebao otići raditi u Sunderland ili Zaragozu kako bi dokazao da je veliki stručnjak.

Guardiola

Nogometni menadžer Dimitri Seluk i trener Cityja Pep Guardiola “vode rat” u medijima poslije odluke španjolskog trenera da izostavi nogometaša Yaya Tourea iz ekipe za natjecanje u Ligi prvaka.

Seluk je nedavno rekao da je Guardiola time iskazao nepoštovanje prema Toureu i da ga je ponizio, a trener je jučer rekao da nogometaš Obale Bjelokosti neće igrati sve dok se njegov menadžer ne oprosti.

Ukrajinski menadžer je za Daily Mirror rekao da Guardiola tek treba dokazati kao trener.

“Ekipu koju je preuzeo u Barceloni je izgradio Frank Rijkaard, a onda je Guardiola imao sreće što je imao Lionela Messija. Messi je napravio Barsu, a ne Pep. (Sadašnji trener) Luis Enrique je pokazao da za Barcelonin uspjeh nije zaslužan Guardiola”, rekao je Seluk.

Guardiola je od 2008. do 2012. godine trenirao Barcelonu i osvojio tri šampionske titule i po dvije Lige prvaka, Supeperkupa Europe, Kupu kralja, svjetskog klupskog prvenstva, kao i tri Superkupa Španjolske. U 247 utakmica ostvario je 179 pobjeda.

On je poslije toga preuzeo Bayern iz Münchena i osvojio tri uzastopne šampionske titule, dva Kupa, Superkup Europe i svjetsko klupsko prvenstvo.

“Isto je bilo i u Münchenu. Nije mogao biti neuspješan. Moj djed je mogao osvojiti titulu s takvim timom. Ako Pep želi dokazati kao veliki trener, onda bi trebalo da ode u Zaragozu ili u Sunderland, pa da vidimo koliko je dobar kada ne naslijedi dobar tim i kada nema pola milijarde funti za pojačanja “, rekao je Seluk.

Manchester City je jučer objavio fotografiju ekipe na kojoj nema Tourea. Britanski mediji su naveli da je Toure imao migrenu kada je ekipa slikana, ali da to što je uprava kluba nastavila s obvezama i bez Tourea, govori o njegovom zategnutom odnosu s trenerom.

“Pep ne želi igrače koji imaju osobnost. On samo želi igrače koji ga se plaše i koji će uraditi sve što on želi. Prvo što je uradio kada je došao u City je da se obračuna s Yayom i Joeom Hartom, dvojicom najvećih igrača. Obojica imaju stav, a Guardioli se to ne sviđa “, rekao je Seluk.

On je tražio od Guardiole da se izvini golmanu Joeu Hartu i bivšem treneru Manuelu Pellegriniju za njihove odlaske iz Cityja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!