NaslovnicaVijestiMENADŽERSKA SAGA: Zinedine Zidane poslao poruku upozorenja za Jose Mourinha

MENADŽERSKA SAGA: Zinedine Zidane poslao poruku upozorenja za Jose Mourinha

Menadžerska saga u Manchester Unitedu se nastavlja. Zinedine Zidane poslao poruku upozorenja za Jose Mourinha. Bivši menadžer Real Madrida Zinedine Zidane uputio je upozorenje za Manchester Unitedovog menadžera Jose Mourinha, nakon što su nastavili da ga povezuju sa poslom na Old Traffordu.

Menadžerska saga

Rekli su da je Zidane razgovarao sa Unitedovim igračima o svojim očekivanjima da će mu biti ponuđena prilika da zamijeni Mourinha u bliskoj budućnosti.

Francuz je potaknuo ovaj razgovor sada govoreći u intervjuu da je spreman vratiti se na posao ubrzo nakon što je prije nekoliko mjeseci napustio položaj u Madridu.

[su_bet365_koeficijenti]

“Sigurno ću uskoro biti trener, jer je to ono što volim i što radim cijeli život,” rekao je Zidane.

“Ovo nije dobra vijest za Mourinha, koji je ove sezone pretrpio vrlo težak start sa Unitedom, izgubivši dvije utakmice u prve četiri u Premier ligi.

Crveni vragovi će igrati protiv Watforda u gostima u sljedećoj teškoj utakmici nakon što je Watford napravio sjajan start sezone.

[su_bet365_100bonus]

Portugalac je zasigurno na tankom ledu sada nakon što nije uspio krenuti naprijed sa Unitedom i Zidaneova dostupnost će bez sumnje imati nekog utjecaja u odboru Uniteda, koji će biti u iskušenju da odobri taj otkaz Mourinha što prije.

Zidane je osvojio tri naslova Lige prvaka u manje od tri pune sezone u Real Madridu prije odmora ovog ljeta i čini se da je on upravo ono što je potrebno da se United vrati na pobjedničke puteve. On bi također mogao izvući ono najbolje iz Paul Pogbe i Anthony Martiala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!