NaslovnicaVijestiMenažder Garetha Balea otkrio gdje će njegov klijent završiti karijeru

Menažder Garetha Balea otkrio gdje će njegov klijent završiti karijeru

Velški nogometaš Gareth Bale završit karijeru u madridskom Realu, izjavio je njegov menadžer Jonathan Barnett. Bale je prije nekoliko dana produžio ugovor s kraljevskim klubom do 2022, ali ima namjeru ostati i poslije toga unatoč što će imati 33 godine, odbacivši tako povratak na Otok jednog dana.

garethbalegarethbalesignsnewcontract8oioaztjtqix

“Nikada nismo obraćali pažnju na ponude za Garetha, jer smo imali ideju da igra samo za Real. Bale je član najboljeg momčadi na svijetu i veoma je sreća. Mislim da je bio jasan kada je rekao da za njega postoji samo Real i ne mogu zamisliti da ga napusti do kraja karijere.”, rekao je Barnett za španjolski list Marca.

Mediji na Pirinejima došli su do saznjana da je Bale novimugovorom postao najskuplji nogometaš svijeta, spekulira se o plaći od 22 milijuna eura godišnje, ali Barnett nije želio otkrivati detalje nove suradnje.

Bale tri godine igra za Real Madrid poslije tada rekordnog transfer iz Tottenhama za 100 milijuna eura, odigrao je 134 utakmica i dao 62 gola. Sa timom sa Santiago Bernabeua osvojio je dvije Lige prvaka, Superkup Europe, Svjetsko klupsko prvenstvo i Kup kralja.

Bale je večeras postigao sjajan prvi pogodak u meču 4. kola Lige prvaka protiv Legije u gostima koji je završio sa 3-3. To je Realu bio drugi remi u grupi F. Prvi remi su zabilježili protiv Borussije Dortmund koja je večeras bila bolja od Sportinga.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!