NaslovnicaVijestiMendieta: Neymar će ispisati povijest poput Messija i Ronalda

Mendieta: Neymar će ispisati povijest poput Messija i Ronalda

Bivši španjolski reprezentativac Gaizka Mendieta vjeruje da će Neymar slijediti stope Lionela Messija i Cristiana Ronalda i ispisati povijest.

messi suarez neymar

Napadač Barcelone i brazilske reprezentacije nedavno je završio treći u izboru za pobjednika Zlatne lopte, iza svog suigrača Lionela Messija, te Cristiana Ronalda. Neymar ima tek 23 godine, od Argentinca je mlađi pet godina, dok je od bivše zvijezde Manchester Uniteda mlađi sedam godina.

Neymar za sada igra sjajno ove sezone, postigao je 20 golova u 25 nastupa u svim takmičenjima, te upisao još i 17 asistencija. Legendarni igrač Valencije Mendieta je posve siguran da će Neymar uskoro početi pisati svoju povijest, ali mu je i poručio da ostane “ponizan kao i do sada”.

“Ronaldo i Messi su već ispisali svoju povijest, a Neymar će također učiniti isto. Međutim, talenat je ništa bez poniznosti i teženja ka savršenstvu, to je ono što svi žele.”

Mendiata je također pohvalio Barcelonin trio u napadu, takozvani MSN, koji čine Messi, Neymar i Luis Suarez. MSN je već postigao 69 golova ove sezone u svim takmičenjima.

“Nisam siguran da li je to najbolji trio svih vremena, ali svakako jedan od najboljih. Nogomet je uvijek imao cikluse dominacije koje su činili igrači poput njih. Tokom proteklih petnaest godina, Barcelona je bez sumnje najbolja momčad. Impresionirali su svojom napadačkom igrom. Messi, Neymar i Suarez su vrhunske zvijezde, ali i oni također trebaju oko sebe funkcionalan tim.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!